Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
FONNA LIVE AS

NY DATO! Jørn Hoel & To Groove-Arbeidere

Organizer FONNA LIVE AS
Venue Sagvåg Resturant og Pub
Sagvågsbrekko 2, Sagvåg, Norge
Date 19. February 2022
Open from 12:00 to 20:00
Show starts 20:00

Jørn Hoel & To Groove-arbeidere skaper furore på alle sine konserter.
Folk elsker dette lydbildet, Hoels vakre sanger fra 80 tallet blandet med latino rytmer og blues. Han er endelig hjemme, og det bedre enn noensinne lyder kritikerene.

Jørn Hoel sang seg inn i musikkhistorien på 80-tallet, først med sangen «Inkululeko» i Melodi Grand Prix. Deretter med albumet «Varme ut av is», med låtene «Har en drøm», «Ei hand å holde i», «Elsk mæ sakte», «Vi skal elske i sneen» med fl.

På de intime konsertene vi skal få oppleve har han med seg to unike musikere;
Alex Pettersen på percussion.
Tore Blestrud på pedal-steel gitar.

Med denne trioen gjorde Hoel veldig suksess i 2020. Det unike er denne besetningen, som får alle de ulike stilartene til Hoel, til å komme fra en og samme kilde. Sangene på konserten, spenner fra de aller mest kjente låtene hans fra 80-tallet til 2000 tallet, og det flørtes med både latino-, soul- og blues.
Jørn Hoel er en mester i å være seg selv, og har med seg humør og en stor porsjon humor i sine opptredener.
Samtidig som han skifter mellom det melankolske, gjennom bluestoner til operafølelser, og til det fyrrige latinamerikanske. Er det en artist i Norge som får det til å svinge på morsmålet, så er det Jørn Hoel.

«Jeg liker den utfordrende nærheten som oppstår på disse intime konsertene. Jeg elsker samspillet mellom publikum og scenen, og det er enda lettere å flørte og improvisere. Det er det som er så spennende med intime konserter.», sier Hoel

Jørn Hoel & To Groove-arbeidere skaper furore på alle sine konserter.
Folk elsker dette lydbildet, Hoels vakre sanger fra 80 tallet blandet med latino rytmer og blues. Han er endelig hjemme, og det bedre enn noensinne lyder kritikerene.

Jørn Hoel sang...

Ticket name Choose amount
Jørn Hoel & To Groove-arbeidere 400,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve