Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
MACK BAR AS

Rob Mules Annual Rock Show // Dunderbeist m.m. // Prelaten Kro og Scene

Organizer MACK BAR AS
Venue Prelaten
Sjøgata 12, Tromsø, Norge
Date Saturday 30. October 2021
Open from 18:30 to 22:00
Show starts 19:00
Min. age 20

Annual Rock Show er tilbake!

Lørdag 30. oktober blir en skikkelig metal-aften på Prelaten! Annual Rock Show er en årlig mini-festival i regi av plateselskapet Rob Mules Records. Formålet er å fronte egne band, men også se på mulighetene for å få band vi digger til å spille for oss. I år har vi gleden av å presentere Dunderbeist på vår scene! I tillegg kommer det fantastiske deathmetal-bandet Deception, samt Ohmwork med sin herlige tungrock i powertrioformat.

1830: dørene åpner
1900: Ohmwork
1945: Deception
2045: Dunderbeist
2200: konsertslutt


Dunderbeist

Dunderbeist har etter oppstarten i ruinene av band som Stonegard og Krace gått fra å være et stramt koreografert åttemannsorkester fullastet med sceneelementer, sminke og kostymer til å bli et rendyrket hardrockband. I april slapp dem albumet URO.

Dunderbeist spiller norsk rock, og trekker historiske paralleller bakover så vel til band som DumDum Boys og Raga Rockers lyrisk sett, som til Equinox og Autopulver musikalsk sett. Samtidig har de et godt grep rundt sin egen samtid. Dunderbeist har også sett like mye utover som innover og har sluppet plater på engelsk, og turnert Europa rundt med både engelske og norske låter i bagasjen.

Dunderbeist er et progressivt hardrockband som igjennom 12 år og åtte utgivelser konstant har forsøkt å flytte sine egne grenser i forhold til låtskriving, samarbeid og formidling. Hver og en av de åtte utgivelsene har hatt hver sin selvstendige form og idémessige ramme som et stødig grunnlag for utviklingen av en egenartet musikalsk signatur. Dunderbeist har en sterk lokal forankring i Hamar og Hedmark. Tekstene synges på dialekt og bandet bruker lokale språklige særegenheter for å spissformulere det de mener er et underliggende fandenivoldsk særtrekk for det skogstunge fylket.

Spotify: open.spotify.com/artist/3C58GRgq5hHpYE1EeY0ime?si=ZSrah5QeQAm4q1CQhxBDmQ&dl_branch=1

www.facebook.com/dunderbeist
www.instagram.com/dunderbeist_
www.dunderbeist.com


Deception

Deception fra Stavanger spiller teknisk og melodisk death metal. I februar kom albumet "The Mire" til strålende kritikker, både nasjonalt og internasjonalt. Deception besitter et enormt potensial og er å regne som et av Norges beste band i death metal-sjangeren. De er rett og slett på terskelen til å bli et av dødsmetallens eliteband i Europa!

Spotify: open.spotify.com/artist/3oXBKKoJa7sXNBJJTVXWGL?si=1ob4SnsZTrW24geuDdc6EA&dl_branch=1

www.facebook.com/deceptionNO
www.instagram.com/deceptionorway
deception-nor.com/


Ohmwork

Ohmwork er en powertrio med tilholdssted i Tromsø. Siden 2014 har dem gitt ut fire album, en EP og diverse singler. Ohmworks femte album «Pareidolia» kommer ut 27. august! Bandet har gjennom årene fått veldig gode kritikker på sine albumslipp, og er å regne som et strålende liveband innen hardrock/metal-sjangeren.

Spotify: open.spotify.com/artist/0YbUPtEdyjN6VfnTDA2xMP?si=nSu1HDXgSW2GWZXGQ87zaQ&dl_branch=1

www.facebook.com/ohmworktromso
www.instagram.com/ohmworktromso
www.ohmworktromso.com


Rob Mules Records Playlist: open.spotify.com/playlist/7iN2sfnUPeSSKdDZB8n3Z6?si=bd693bad14f2457c

www.facebook.com/robmulesrecords
www.instagram.com/robmulesrecords
www.robmulesrecords.com

Annual Rock Show er tilbake!

Lørdag 30. oktober blir en skikkelig metal-aften på Prelaten! Annual Rock Show er en årlig mini-festival i regi av plateselskapet Rob Mules Records. Formålet er å fronte egne band, men også se på mulighetene for å få band vi...

Tickets
Ordinær 315 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve