Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TEATERFABRIKKEN AS

EL MURO TANGO & Inés Cuello feat. Cyrena & Steinar

http://www.teaterfabrikken.no
Organizer TEATERFABRIKKEN AS
Venue Teaterfabrikken
Molovegen 22, Ålesund, Norge
Date Tuesday 16. November 2021
Open from 18:30 to 23:55
Show starts 20:00

Tango i verdensklasse på Teaterfabrikken!
Det kritikerroste tangobandet El Muro Tango har opplevd en eventyrlig medvind siden oppstarten i 2016. Høsten 2019 spilte de for fulle hus i selveste Royal Concertgebouw i Amsterdam, og senere har det fulgt invitasjoner til europeiske festivaler som Innsbruck Tango Festival og Jazzkaar.

I november legger de ut på Norgesturné og tar turen innom Ålesund sammen med den prisbelønte sangerinnen Inés Cuello fra Buenos Aires og stjerneparet Cyrena & Steinar (Norske Talenter).

Det inviteres til en forrykende tangoforestilling med spektakulær dans, lidenskapelige musikk og heftige rytmer! Denne kvelden blir en fantastisk mulighet til å lene seg tilbake og nyte dans og musikk av topp internasjonal klasse!

Links to artist

Tango i verdensklasse på Teaterfabrikken!
Det kritikerroste tangobandet El Muro Tango har opplevd en eventyrlig medvind siden oppstarten i 2016. Høsten 2019 spilte de for fulle hus i selveste Royal Concertgebouw i Amsterdam, og senere har det fulgt invitasjoner til...

Tickets
Inngang EL MURO TANGO 350 NOK
-
0
+
Inngang student/u25 100 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve