Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Stengade

BLACK NAIL CABARET (HU) + AEX

http://www.stengade.dk
Organizer Spillestedet Stengade
Venue Spillestedet Stengade
Stengade 18, København, Danmark
Date Saturday 06. November 2021
Open from 20:00 to 02:00

BLACK NAIL CABARET (HU)
Ungarske Black Nail Caberet har en stærk scenetilstedeværelse, hvor det visuelle udtryk er en markant del af koncertoplevelsen. Bandet er kendt for dramatiske sceneshows, med virkemidler fra blandt andet performancekunst og kabaretshows.

Inspireret af bands som Depeche Mode, Ultravox, Siouxsie And The Banshees, Eurythmics og Soft Cell, skaber Black Nail Cabaret deres helt egen niche af melankolsk synth pop, som de blot kalder pop noir.

Bandet består af Emese Arvai-Illes (vokal) og Krisztian Arvai (keyboard). Siden debuten tilbage i 2008 har Black Nail Cabaret spillet på en række europæiske festivaller, og har tourneret med bands som Covenant, Camouflage, Nitzer Ebb og De/Vision. Emese har desuden leveret vokal til Daniel Myers eksperimenterende electronica projekt Architect, på albummet Mine, der i dag regnes som en nyklassiker inden for sin genre.

Black Nail Cabaret har senest udgivet deres femte, meget anmelderroste album Gods Verging on Sanity Forvent en sofistikeret, mørk kvindevokal med en imponerende rækkevidde og kølige, meget dansevenlige synthflader.


AEX
Den københavnske dark-synth duo AEX vender tilbage til Stengade, hvor de senest spillede support for Agent Side Grinder i 2018. AEX - med Laura Noszczyk på vokal og Steffen Rasmussen på keys - spiller melodisk, melankolsk og dansabel synth i den mørke ende af genren. Siden udgivelsen af debutalbummet "Lost in Infinity" i 2019, har AEX været at finde på den danske livescene, og har senest i 2020 spillet support for Nitzer Ebb i Store Vega og været en del af line-up på REcession festivalen. Tidligere i år udgav bandet live-albummet "AEX Live" optaget på Kulturmaskinen i Odense, og senere i år udkommer et nyt studiealbum "AEon deuX", der iøvrigt er produceret og mixet af Krisztián Árvai fra Black Nail Cabaret. Koncerten på Stengade bliver den første lejlighed til at høre helt nye numre fra dette album live.

BLACK NAIL CABARET (HU)
Ungarske Black Nail Caberet har en stærk scenetilstedeværelse, hvor det visuelle udtryk er en markant del af koncertoplevelsen. Bandet er kendt for dramatiske sceneshows, med virkemidler fra blandt andet performancekunst og kabaretshows.
...

Tickets
BLACK NAIL CABARET (HU) + AEX 125 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve