Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
HEADQUARTERS ApS

Bogwife + DRUKNER

http://hq.dk
Organizer HEADQUARTERS ApS
Venue HeadQuarters
HeadQuarters
Date Saturday 23-24. October 2021
Open from 19:00 to 05:00
Show starts 20:00

Bogwife er en stoner rock kvartet, der inkorporerer elementer af doom og psychedelic.
Bandet er fra Aalborg og blev dannet i 2018. Bogwife tager deres navn fra fortællingen om mosekonen. De udgiver deres andet album i sensommeren 2021. Bogwife placerede sig nr. 2 på de internationale doom charts i juli måned 2020, og placerede sig nr. 58/100 for hele 2020.

_______________
➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ DJs fra kl. 23.00 - 05.00.
➤ Forsalg inkl. gebyr: 80 kr.
➤ Entré i døren: 110kr.
OBS. Forsalg starter d. 1. september, når HQ åbner op igen.
_______________


Tag lige dele Sleep, Black Sabbath, atmosfære, tyngde og iørefaldende riffs, så har du danske Drukner, der stødt arbejder sig længere og længere op af den nationale doom stige – såvel som den internationale!
For det som Drukner gør, er at de formår både at tage velkendte troper fra den ellers lidt udvandede doom genre, og både gøre dem forfriskende og til deres eget. Faktisk har selveste Jesper Binzer været ude i radioen og erklære sig selv fan af Drukner. Så er det altså ikke kun de kulsorte klubber med store skæggede mænd man formår at nå ud til.

Forvent en tung og dyster aften hvor du trækkes med ned i de helt mørke dybder, men også et band der formår at skubbe til loftet og få din indre vildskab tændt.

Bogwife er en stoner rock kvartet, der inkorporerer elementer af doom og psychedelic.
Bandet er fra Aalborg og blev dannet i 2018. Bogwife tager deres navn fra fortællingen om mosekonen. De udgiver deres andet album i sensommeren 2021. Bogwife placerede sig nr. 2 på de...

Ticket name Choose amount
Entrébillet 80 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve