CUTIE AND THE BOXER

Cinemateket USF
28. mars-02. april 2017
Dørene åpner kl 20:00
Dørene stenger kl 19:00
https://cinemateket-usf.no/arkiv/14863

TIR 28. MAR KL. 20.15
SØN 2. APR KL. 19.00

Cutie and the Boxer. Regi: Zachary Herling. USA 2013. Utleie: Nonstop Entertainment. Japansk og engelsk tale, engelske undertekster. DCP, 1 t 22 min.

Gjennom sine refleksjoner rundt kjærlighet, tap og den kreative sjel er Cutie and the Boxer et dypdykk i det 40 år lange og kaotiske ekteskapet til ”bokse”-maleren Ushio Shinohara og hans artist-kone, Noriko. Som konfronterende ung kunstner i Tokyo var Ushio forberedt på internasjonal anerkjennelse, men oppnådde liten kommersiell suksess etter han flyttet til New York i 1969. Noriko kom til NY i en alder av 19 år for å studere kunst, men da hun forelsket seg i Ushio hoppet hun av studiene for å bli hans kone og assistent. Nå strever Ushiro med å etablere sin kunstneriske arv, mens Noriko endelig oppnår anerkjennelse for sin egen kunst. Cutie and the Boxer er et gripende portrett av et ektepars kamp for kjærligheten gjennom et langt liv dedikert til kunsten.

Dette arrangementet er avsluttet.

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk