Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
LOPPEN

FEW!

Lack // Loppen

http://www.loppen.dk
Organizer LOPPEN
Venue Loppen
Loppen
Date Friday 15. October 2021
Open from 21:00 to 00:00
Show starts 22:00

Lack er Jakob Nielsen på guitar, Kasper Andersen på bas, Thomas Burø på vokal og guitar, og Jacob Johansen på trommer. Lack blev dannet i 1996 og gik i opløsning i 2008. Lack udgav Blues Moderne: Danois Explosifs (2001), Be There Pulse (2005) og Saturate Every Atom (2008), et halvt dusin 7”er og spillede mere end 300 koncerter i Europa og USA. I 2013 blev Lack gendannet til en koncert på Ilter 2021 og nu til en koncert på Loppen.

Jon fra Devilution skrev om Ilter 2021 koncerten: “Det er altid farligt, når ens gamle yndlingsbands beslutter sig for at give det en chance til. Det er nostalgisk,og det er dejligt at høre de gamle sang én gang til, men det er også netop det, det er blevet til: Nostalgi og magelighed. Det ville have været grusomt, hvis Lack var faldet i den samme grøft. At de ikke gjorde det og gav den koncert, de gav, på det tidspunkt, de gav den, efter en evighed, var mirakuløst.”

Det kunne være blevet nostalgitrip. Men for medlemmerne af Lack var det først og fremmest en rørende oplevelse og det var en fejring af liv, musik, fællesskab, venskab, tidens gang og stå-op-koncerter. Lack har aldrig nogensinde oplevet et publikum synge med på alle sangene og aldrig oplevet så megen kærlighed omkring en musik, der er så bitter, trodsig, sarkastisk, og ja, ilter. For nogle var det første gang de oplevede Lack live, for andre har de levet 13 år siden sidste koncert. 13 år! Det er meget levet liv. Mange erfaringer, fejl og fuck ups. København har ændret sig i de 13 år.

Lack tilgår det at være samlet igen med stor ydmyghed. Intet bliver taget for givet. Det er ikke alle sange der er ældet med ynde. Det er ikke alle ideer, der stadig holder. Koncerten på Loppen bliver forhåbentlig en fejring. LACK er blevet gendannet for nu. Stadig nysgerrige og stadig utålmodige. Hvem ved hvad der sker.

Links to artist

Lack er Jakob Nielsen på guitar, Kasper Andersen på bas, Thomas Burø på vokal og guitar, og Jacob Johansen på trommer. Lack blev dannet i 1996 og gik i opløsning i 2008. Lack udgav Blues Moderne: Danois Explosifs (2001), Be There Pulse (2005) og Saturate Every Atom (2008),...

Ticket name Choose amount
Standard billet 120 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve