Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STUDENTSAMSKIPNADEN I AGDER

Sykt Ærlig med Martine Halvorsen // Grimstad

https://www.bluebox.no
Organizer STUDENTSAMSKIPNADEN I AGDER
Venue Bluebox
Jon Lilletuns vei 9, Grimstad, Norge
Date Friday 19. November 2021
Open from 17:30
Show starts 18:30
Min. age 18

Martine Halvorsen er en norsk forfatter og populær influenser som treffer bredt på blogg, podkast og Instagram. Hun er opptatt av at folk er gode nok som de er og har tatt et klart standpunkt mot kroppspress, alkohol og rusmidler. I Podkasten “Sykt Ærlig” tar hun opp viktige temaer i samtale med aktuelle gjester, og det blir ofte både åpent og ærlig.

Martine ga i sommer ut sin andre bok, “Sykt Voksen”. Her deler hun sine tanker og refleksjoner om alt som skjer underveis fra du er ungdom til du faktisk trer inn i voksenlivet. Alle de tingene man ikke visste. Alt man trodde man visste, som viser seg å være helt annerledes og ikke minst de små tingene som betyr mye. “Sykt voksen” handler om akkurat de tingene man som ung jente så gjerne skulle vite før man går videre i livet.

Hør Martine Halvorsen åpne opp om egne tanker og erfaringer om temaer som er aktuelle for en ung student, når hun sammen med forlagssjef Anne Gaathaug gjester Bluebox. Det vil også bli anledning til å stille spørsmål og kjøpe en signert utgave av “Sykt Voksen”.
-----------------
Kl 17.30: Dørene åpner
Kl 18.30: Showstart
ID: 18 år
Studentbillett gyldig med studentbevis fra høyere utdanning

Martine Halvorsen er en norsk forfatter og populær influenser som treffer bredt på blogg, podkast og Instagram. Hun er opptatt av at folk er gode nok som de er og har tatt et klart standpunkt mot kroppspress, alkohol og rusmidler. I Podkasten “Sykt Ærlig” tar hun opp...

Ticket name Choose amount
Student 230 NOK
-
0
+
Ordinær 300 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve