Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
GAMLEBYEN FESTIVALDRIFT AS

Combos // Gamlebyen Kulturhus

http://www.maanefestivalen.no
Organizer GAMLEBYEN FESTIVALDRIFT AS
Venue Gamlebyen kulturhus
Gamlebyen kulturhus
Date Saturday 09. October 2021
Open from 18:00 to 23:00
Show starts 21:00
Min. age 18

Hvis du i løpet av de siste par årene har sunget med på ”Sushiramenbruceleewutangclan”, “Boom Shakalaka”, “Mad Beef”, “Steelo” og sommerens “Fuck Your Face”, er sjansen kanskje stor for at du har såpass mye innestengt agg fra året som har gått at du er overmoden for Combos-konsert?

Combos har siden pangstarten for et par år siden gjort seg godt bemerket som lovende nykommer på den norske musikkscenen. De har høstet lovord og skyhøye terningkast i Aftenposten, Klassekampen, Dagsavisen og Adresseavisen for både debutalbumet Steelo (2020) og ikke minst for sine energiske og tikkende live-opptredener.

Bandet live-debuterte med et brak under Trondheim Calling i 2019, og spilte for to smekkfulle hus, to kvelder på rad. Booking-deal og spillejobb på Pstereofestivalen samme år var et faktum i dét bandet tørket svetten etter sin første konsert noensinne.

Combos har vist seg den positive omtalen svært verdig, og kunne smykke seg med forhåndsfavoritt-stempel og nominasjon til den prestisjetunge prisen “Årets Stjerneskudd” under by:Larm 2020. Bandet spilte både på Blå og på John Dee, der konserten på Blå var i regi av Øyafestivalen. Her hadde Øya selv håndplukket artistene de hadde mest tro på det kommende året - og Combos var én av kun tre norske acts.

Samme år fulgte de også opp Trondheim Calling-suksessen, med en konsert i Olavshallen som ga bandet terningkast 6 i Adresseavisen - og der kulturjournalisten omtalte Combos som “et komplett sonisk monster”.

Med sine minneverdige opptredener, blant annet som oppvarmingsband for The Good The Bad and The Zugly på et utsolgt Rockefeller, har Combos bemerket seg som et solid og originalt liveband. Etter de for alvor skjøt fart på karrieren sin under by:Larm-helga i februar 2020 bråstoppet verden, og bandet har som de fleste andre band hatt en lang og ufrivillig pause fra konsertvirksomheten. Men nå? Kjør!

Hvis du i løpet av de siste par årene har sunget med på ”Sushiramenbruceleewutangclan”, “Boom Shakalaka”, “Mad Beef”, “Steelo” og sommerens “Fuck Your Face”, er sjansen kanskje stor for at du har såpass mye innestengt agg fra året som har gått at du er...

Ticket name Choose amount
Combos // Gamlebyen Kulturhus 250 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve