Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
BOKHANDLERENS KULTURFORENING

Frode Johansen - Asker kulturnatt

Organizer BOKHANDLERENS KULTURFORENING
Venue Bokhandleren på Tofte
Østre Strandvei 5, Tofte, Norge
Date Saturday 25. September 2021
Open from 19:00 to 23:00
Show starts 19:30

Bokhandleren på Tofte er en del av Asker Kulturnatt og denne kvelden har vi gleden å invitere Frode Johansen tilbake til butikken. Frode er den perfekte blandingen mellom musikk og stand-up; humor og alvor.

Under Asker kulturnatt blir det arrangement i hele kommunen der målet er å skape kortreiste opplevelser der folk bor. Arrangementet er gratis!

Frode Johansen startet sin musikalske karriere som pub-trubadur da han som 16-åring forsov seg til tverrfaglig eksamen på kokkeskolen. Han platedebuterte med egne låter i 2013 og har siden vært en av de mest hardtarbeidende artistene i visesjangeren i Norge.

Frode Johansen har blitt kalt mange ting: «Den norske visesangens arveprins», «En blanding av Øystein Sunde og Jo Nesbø» og «Norges beste låtskriver»

Han har turnert med Kaia Huuse, og Terje Formoe. Han har spilt over 150 konserter i året de siste tre årene, og han har fått strålende anmeldelser i både lokal og riksdekkende media.

Han er straks klar med sitt åttende album, og singlene; «Reisa vår er over», «Etter Koronaen» og «To halve helheter» blir utgitt utover høsten.

Tor Andersen i Ordentlig Radio sa om Johansens forrige album; «Best Aleine»: – Et usedvanlig og velkomponert album. Og NRK-veteranen Nils Åge Nonstad i NRK sier om «Vakringen Sover»; «Noen ganger blir man rørt fra første tone».

Låtene «En Liten Kopp Lykke», «Sølvgrå», «Akkurat som mamma», «Tommel Opp» og ikke minst harselasen «DAB» er andre kjente låter fra Frode-katalogen.

Links to artist

Bokhandleren på Tofte er en del av Asker Kulturnatt og denne kvelden har vi gleden å invitere Frode Johansen tilbake til butikken. Frode er den perfekte blandingen mellom musikk og stand-up; humor og alvor.

Under Asker kulturnatt blir det arrangement i hele...

Ticket name Choose amount
Gratisbillett 0 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve