Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Det turkise telt

det turkise telt / Den Sorte Skole x Vertigo / Skt. Lukas Kirke

https://www.detturkisetelt.dk/da/den-sorte-skole-vertigo
Organizer Det turkise telt
Venue Skt. Lukas Kirke
Date Friday 29. October 2021
Open from 20:00
Show starts 21:00

I samarbejde med det turkise telt inviterer de danske sample-pionerer Den Sorte Skole og lyskunst-visionerne Vertigo til totalomsluttende kirkekoncert i Sankt Lukas Kirke.

Den Sorte Skole har sammen med kunstnerkollektivet Vertigo skabt REFRAKTO – et tværkunstnerisk værk, der tager afsæt i religiøse og spirituelle traditioner gennem musikhistorien. REFRAKTO er en helhedsoplevelse af musik, lyd, lys og laser, og opføres i en række danske kirker i efteråret 2021. Det bliver Den Sorte Skoles første tour og første danske headliner-shows siden 2018.

Efter mange år med fokus på udlandet er en af landets mest kritikerroste duoer tilbage med deres spektakulære performances på dansk jord. Denne gang er duoen, bestående af Martin Højland og Simon Dokkedal, dykket ned i religiøs og rituel musik fra hele verden, i et forsøg på at undersøge forskellige spor af spiritualitet i musikhistorien og føre dem sammen i en audiovisuel rejse midt i de fantastiske kirkerum.

Koncerten præsenteres sammen med det turkise telt, som en del af foreningens omrejsende koncerter for efteråret 2021. Det er første gang Den Sorte Skole spiller på en af de turkise scener.

Koncerten støttes af Kirsten og Gunnar Fonden og Statens Kunstfond.

Links to artist

I samarbejde med det turkise telt inviterer de danske sample-pionerer Den Sorte Skole og lyskunst-visionerne Vertigo til totalomsluttende kirkekoncert i Sankt Lukas Kirke.

Den Sorte Skole har sammen med kunstnerkollektivet Vertigo skabt REFRAKTO – et...

Ticket name Choose amount
Koncertbillet 240 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve