Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TEATERFABRIKKEN AS

Cornelis´ ballader - med Peter Wemö og Stine Løvdal

http://www.teaterfabrikken.no
Organizer TEATERFABRIKKEN AS
Venue Teaterfabrikken
Teaterfabrikken
Date Saturday 09. October 2021
Open from 19:30 to 00:30
Show starts 21:00

Når 400 personer reiser seg mot slutten av konserten og synger unisont med på teksten « I natt jag drømte». Da er det håp for menneskeheten.

"Cornelis´ Ballader" er en forestilling som er inne i sitt åttende år. Musikerne Peter Wemö og Stile S. Løvdal kan sole seg i glansen av fulle hus og stemningen står i taket når de mest ønskede og kjære visene blandes med overraskelser fra Cornelis sin sangbok. Her byr de på allsang og latter fra tekster med humor, og krydrer med gode anekdoter.

Peter Wemö er svensk kulturarbeider som har gjort nordmann av seg, og som er en av de store tradisjonsbærerne av svenske og nordiske viser. Med røtter i svensk jord og oppvekst bare et steinkast fra havet, oppflasket på Taube, Adolphson og Vreeswijk, har viseskatten spilt en stor rolle for hvordan han selv har valgt å tonesette, tolke og skape sin egen musikk. Tredve år på nordiske scener og tretten år som programvert og produsent i Sveriges Radio har gitt ham et hav av anekdoter å øse av. Resultatet er en kombinasjon av fortellinger, varme, humor og musikk. Stine Løvdal er en erfaren sanger og sammen utgjør de en habil underholderduo med mange strenger å spille på.
Sist duoen var på Teaterfabrikken trakk de fulle hus med sine tolkninger av musikken til Björn Afzelius.

Når 400 personer reiser seg mot slutten av konserten og synger unisont med på teksten « I natt jag drømte». Da er det håp for menneskeheten.

"Cornelis´ Ballader" er en forestilling som er inne i sitt åttende år. Musikerne Peter Wemö og Stile S. Løvdal...

Ticket name Choose amount
Inngang "Cornelis´ ballader 330 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve