Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Bamble bibliotek og litteraturhus

Lars Petter Sveen -en forfattersamtale

https://www.bamble.kommune.no/bibliotek/
Organizer Bamble bibliotek og litteraturhus
Venue Bamble bibliotek og litteraturhus
Bamble bibliotek og litteraturhus
Date Thursday 28. October 2021
Show starts 19:00

Lars Petter Sveen har skrevet bøkene "Fem stjerner" og "Fem skuggar" der vi følger fem ungdommers flukt fra Somalia, gjennom Afrika, og vil krysse Middelhavet for å komme til Europa og Norge. De prøver å holde sammen, men hvordan skal de overleve i en verden der ingen vil ha dem. Og hvordan skal de leve videre med det de har opplevd og overlevd.

For disse bøkene har Sveen fått strålende anmeldelser og er kveldens utgangspunkt for samtalen med Even H. Kaalstad.

«Den beste flyktningromanen som har blitt skrevet i Norge. Lars Petter Sveen har skrevet en tett og spennende roman om fem somalieres flukt til Norge. Litterært står han også i en klasse for seg.» Marius Wulfsberg, Dagbladet (terningkast 5)

Det blir salg og signering av bøker.

Forfatter Lars Petter Sveen er en anerkjent forfatter som har blitt tildelt Tarjei Vesaas' debutantstipend, Aschehougs debutantstipend og Sunnmørsprisen.

Arrangementet er støttet av Fritt ord, og er en del av arrangementsserien Krigens mange ansikter.

Lars Petter Sveen har skrevet bøkene "Fem stjerner" og "Fem skuggar" der vi følger fem ungdommers flukt fra Somalia, gjennom Afrika, og vil krysse Middelhavet for å komme til Europa og Norge. De prøver å holde sammen, men hvordan skal de overleve i en verden der ingen vil...

Ticket name Choose amount
Gratisbillett 0 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve