Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
RANSEL PRODUKSJON AS

MIRAGE 2021 og Ransel Produksjon presenterer: SPEILVISNING - rommet speiler filmen

http://www.mirage.no
Organizer RANSEL PRODUKSJON AS
Venue Oslo Camping
Møllergata 12, Oslo, Norge
Date Sunday 26. September 2021
Show starts 18:00

Som avslutning på filmfestivalen MIRAGE lanseres filmkonseptet SPEILVISNING, med dokumentaren Some Kind of Heaven (2020).

SPEILVISNING er en filmvisning utenom det vanlig. Et lite publikum vil få ta del i en kveld fullstendig inspirert av filmen som vises. Rommet vi befinner oss i vil føles ut som en forlengelse av filmen, hvor vi har tatt inspirasjon i filmens atmosfære. Dette gir en unik filmopplevelse med mat, minigolf og kino inkludert.

Some Kind of Heaven er en amerikansk dokumentarfilm fra 2020 om The Villages, Florida, verdens største pensjonist-samfunn. Filmen markerer regi-debut av Lance Oppenheim, og er et stilisert portrett av fire innbyggere som bor i The Villages, Florida som sliter med å finne lykke og mening i livets siste kapitler.

SPEILVISNING arrangeres som en del av MIRAGE 24.-26. september på Vega Scene, Kunstnernes Hus Kino og kulturbåten MS Bjørvika i Oslo. Norges nye internasjonale festival for "the art of the real" med fokus på den kunstneriske dokumentarfilmen. Les mer på: www.mirage.no.

Som avslutning på filmfestivalen MIRAGE lanseres filmkonseptet SPEILVISNING, med dokumentaren Some Kind of Heaven (2020).

SPEILVISNING er en filmvisning utenom det vanlig. Et lite publikum vil få ta del i en kveld fullstendig inspirert av filmen som vises....

Ticket name Choose amount
Student/ung - Speilvisning; Some kind of heaven 350 NOK
-
0
+
Speilvisning; Some kind of heaven 450 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve