Irsk Fest Stryn 2017

Stryn
08. april 2017
Dørene åpner kl 16:00
Dørene stenger kl 02:30
Arrangementet starter kl 18:30

Helga 7. - 8. april gjentek Stryn Ping Pong Club suksessen fra i fjor med irsk fest i Stryn Sentrum. Det tek laust allereie fredag med gratis vorspiel fra 19.00. Klokka 20.30 starter vår allereie legendariske basar med flotte premiar og unik basrarstemning. Etter basaren står Torbjørn Gran og Øystein Echoff for underhaldning fra scena.

Laurdag startar vi oppvarminga allereie frå 16.00. Klokka 18.30 tilbyr vi festmiddag med vår lokale lammeskank. Deretter blir det topp irsk musikk fra The Irish Vikings og alt anna som høyrer til ein hyggeleg kveld.

Det er berre billettar med middag og inngang som blir lagt ut på førehand. Dersom det er billetter igjen vil dei bli lagt ut i døra laurdag 8.april kl. 20.00 etter festmiddagen. Disse vil då koste 300 kr.

Velkomen til folkefest i Stryn sentrum.

Dette arrangementet er avsluttet.

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk