Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
GAMLEBYEN FESTIVALDRIFT AS

Malin Pettersen // Gamlebyen Kulturhus

http://www.maanefestivalen.no
Organizer GAMLEBYEN FESTIVALDRIFT AS
Venue Gamlebyen kulturhus
Gamlebyen kulturhus
Date Friday 05. November 2021
Open from 18:00 to 23:00
Show starts 21:00
Min. age 18

Malin Pettersen på turné høsten 2021

Den imponerende låtskriveren og artisten Malin Pettersen drar på turné november 2021 med sitt nyeste album «Wildhorse» i baggen.

Malin Pettersen har gått fra å være en godt bevart hemmelighet her hjemme til å bli en oppadstormende internasjonal artist i løpet av kort tid.

Det anerkjente andrealbumet «Wildhorse» (2020) høstet fantastiske anmeldelser over hele linja, og fikk sjeldent stor oppmerksomhet fra tungvekterne i det amerikanske Americanamiljøet. Nå er Pettersen klar for å ta med albumet ut på norske veier.

«Helt siden første innspillingsdag har jeg gledet meg til å ta med «Wildhorse» på turne - og nå, et år etter slippet, skal det endelig skje! Bandet og jeg pakker med oss den helt spesielle atmosfæren på plata og gleder oss til å invitere dere med inn i stemningen og låtene, når vi besøker byer over hele landet. Kanskje blir det også noe nytt?» - Malin Pettersen

Med Spellemannpris for sitt første soloalbum, nominasjon for sitt andre, omtale fra BILLBOARD, Rolling Stone og Paste Magazine for hennes akustiske solo-EP, og nå intervjuer og anmeldelser hos størrelser som Forbes Magazine og No Depression ser ikke karrieren ut til å bremse ned.

Horisonten ligger der fremme for å jages og musikk ligger der fremme for å lages! De som kjenner til Malin Pettersen, vet at det er stemmen hennes som drar deg inn, mens det er låtskriveren Pettersen som holder deg der.

Om det er med fullt band eller i solosetting er Malin Pettersen alltid ute etter å skape noe spesielt i øyeblikket i møte med publikum. Dette blir uten tvil en konsertopplevelse av de sjeldne!

Se full turnéliste og billettlinker på www.allthingslive.no/artister/malin-pettersen/

malinpettersenofficial.com/
www.facebook.com/MalinPettersenOfficial

Malin Pettersen på turné høsten 2021

Den imponerende låtskriveren og artisten Malin Pettersen drar på turné november 2021 med sitt nyeste album «Wildhorse» i baggen.

Malin Pettersen har gått fra å være en godt bevart hemmelighet her...

Ticket name Choose amount
Malin Pettersen // Gamlebyen Kulturhus 310 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve