Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
MOMENTIUM AS

Tiësto / Ålesund

http://momentium.no
Organizer MOMENTIUM AS
Venue Sparebanken Møre Arena
Sjømannsvegen 16, 6008 Ålesund, Norge
Date Saturday 11. December 2021
Open from 18:00 to 00:00
Min. age 15

Tiësto til Ålesund 11. desember 2021.

EDMens gudfar, Tiësto, inviterer til tidenes førjulsfest når han inntar Trondheim Spektrum, Forum Expo i Stavanger og Sparebank Møre Arena i Ålesund i desember.Tiësto, eller Tijs Michiel Verwest som han egentlig heter, har over 8 milliarder globale streams på tvers av plattformer, over 36 millioner totale platesalg og over 160 millioner TikTok-visninger på tvers av brukere. DJ-en og produsenten er den eneste artisten som noensinne har hatt titlene "The Greatest DJ Of All Time" og er en mann som trenger lite introduksjon. 

Da den prestisjetunge DJ Mag topp 100 DJs kåringen startet i 2004 debuterte nederlenderen med #1, og siden har han vært inne på topp 10 i 16 år på rad. Med utallige hits og sagnomsuste live-shows har han tatt stor del i å forme dansemusikken til flere generasjoner, og viser absolutt ingen tegn til å tråkke på bremsen.

«Kongen av dansemusikk» er bare én av mange titler den nederlandske veteranen har blitt tildelt opp igjennom årene. Helt siden 90-tallet har han stått for sjangerbrytende trance-, dance-, og klubbfavoritter, samt en endeløs rekke hits og remixer av verdenskjente artister.

I 2015 vant han sin første Grammy for sin remix av John Legends «All Of Me». Live har han dominert på festivaler verden over i en årrekke med sine energiske og
komprimissløse DJ-set, og har headlinet festivaler som Coachella, Tomorrowland, Ultra Miami og EDC Las Vegas, i tillegg til sitt fortsatt pågående 8 år lange residency, med Hakkasangruppen i Las Vegas.

De siste årene har han levert hits som “Jackie Chan” med Post Malone, Preme, og Dzeko, “Ritual” med Jonas Blue og Rita Ora, og ikke minst monsterhiten “The Business” som i ettertid har fått en feature av Ty Dolla $ign. Tiësto har fortalt gjentatte ganger at han har et helt spesielt forhold til Norge, siden det var her han slo gjennom som DJ.

Det er mildt sagt stas å ha den folkekjære superstjernen tilbake på norsk jord. Vi sees i desember!

9. desember – Trondheim Spektrum, Trondheim

10. desember – Forum Expo, Stavanger
11. desember – Sparebanken Møre Arena, Ålesund

Billetter i salg fredag 24. september kl. 10.00

Dørene åpner: 18:00
Aldersgrense: 15 år (dvs. de som fyller 15 år ila. 2021 kommer inn)
Ledsagerbevis er akseptert

Programendringer kan forekomme. Kansellering av artist/band og følgende programendringer vil ikke medføre rett til refusjon av billett. Refusjon kan kun gis ved avlysning av hele arrangementet (gjelder ikke ved force majeur). Billettavgift (4%) refunderes ikke ved avlysning.

Kun arrangør og bedrifter med uttrykkelig avtale med arrangør kan bruke billettene til videresalg eller til premie i konkurranser o.a.

Tiësto til Ålesund 11. desember 2021.

EDMens gudfar, Tiësto, inviterer til tidenes førjulsfest når han inntar Trondheim Spektrum, Forum Expo i Stavanger og Sparebank Møre Arena i Ålesund i desember.Tiësto, eller Tijs Michiel Verwest...

Ticket name Choose amount
Tiësto / Ålesund 729 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve