Arctic Yoga Conference 2017

Bodø
16-18. June 2017
Doors open at 08:00
Doors closes at 18:00
Event starts at 09:00
http://arcticyogaconference.com/

This event has concluded already.

Arctic Yoga Conference er en av verdens nordligste og vakreste yogafestivaler. Festivalen er drevet frem av det engasjerte yogamiljøet i Bodø og regionen, og arrangeres i 2017 for sjuende året på rad i midnattsolbyen Bodø.

Arctic Yoga Conference er en yogafestival for alle, uansett nivå og alder. Du får her mulighet til å bli introdusert for mange spennende yogaformer og praktisere med dyktige og inspirerende lærere fra både den lokale, nasjonale og internasjonale yogaarenaen. I tillegg til inspirerende workshops og yogaklasser blir aktuell forskning innen yoga, mindfulness og helse presentert på en egen akademisk konferansedel. På kvelden er det duket for sosiale arrangementer der du får treffe mange hyggelige mennesker og skaffe nye relasjoner. Den spektakulære innrammingen med glødende midnattsol og storslått nordnorsk natur gjør denne yogafestivalen unik!

Vi håper å se deg der!

Foto: Petter Formo

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve