Arctic Yoga Conference 2017

Bodø
16-18. juni 2017
Dørene åpner kl 09:00
Dørene stenger kl 18:00
Arrangementet starter kl 09:00
http://arcticyogaconference.com/

Arctic Yoga Conference er en av verdens nordligste yogafestivaler. Festivalen er drevet frem av det engasjerte yogamiljøet i Bodø og regionen og ble første gang arrangert i 2011 av bodøværingen Kristin Skotnes Vikjord og mannen Wessel Paternotte.

Arctic Yoga Conference er en yogafestival for alle, uansett nivå og alder. Du får her mulighet til å bli introdusert for mange spennende yogaformer og praktisere med dyktige og inspirerende lærere fra både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. I tillegg til spennende workshops og klasser blir aktuell forskning innen yoga, mindfulness og helse presentert på en egen akademisk konferansedel. På kvelden er det duket for sosiale arrangementer der du får treffe mange hyggelige mennesker fra hele verden og skaffe nye relasjoner. Den spektakulære innrammingen med glødende midnattsol og storslått arktisk natur gjør denne yogafestivalen unik!

Vi håper å se deg der!

Foto: Petter Formo

Billettnavn Velg antall
Festivalpass - EARLY BIRD kr1995,-
Dagspass fredag kr1095,-
Dagspass lørdag kr1195,-
Dagspass søndag kr1095,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk