Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN

Bigbang - Kulturfabrikken

http://www.kulturfabrikken.com
Organizer KULTURFABRIKKEN
Venue Kulturfabrikken Byscene Kristiansund
Fosnagata 35, Kristiansund, Norge
Date Friday 26. November 2021
Open from 20:00 to 22:00
Show starts 22:00

Dørene åpner: 20:00
Konsert: 22:00

Bigbang har sluppet 8 album og blitt et av Norges aller største rockeband i historien, og skal for første gang innta Kulturfabrikken i Kristiansund.
Juletiden handler om tradisjoner og for mange må adventskonserten med Bigbang på plass før jula setter inn. Etter et 2020 preget av kanselleringer og en desember som stort sett ble tilbragt hjemme i stua, er Øystein, Niko og Olaf klare som julenisser på julaften for å møte fulle konsertsaler igjen.
Med 10 studioalbum, hele syv Spellemann-nominasjoner og mange førsteplasser på VG-lista bak seg er Bigbang for en del av grunnmuren i norsk rock å regne. Syv nominasjoner til Spellemann uten å vinne må vel i seg selv være en slags rekord. Den foreløpig siste utgivelsen Glory Chord dukket opp i 2019 etter en lang albumpause og Glory Chord-turnéen pågikk fortsatt for fullt da pandemien stengte ned landet. Nå er det endelig lys i tunellen og vi gleder oss stort til at "Girl in Oslo”, “To the Mountains”, “Wild Bird” og andre livefavoritter får jula tilbake på sporet.

Dørene åpner: 20:00
Konsert: 22:00

Bigbang har sluppet 8 album og blitt et av Norges aller største rockeband i historien, og skal for første gang innta Kulturfabrikken i Kristiansund.
Juletiden handler om tradisjoner og for mange må...

Ticket name Choose amount
Billett Bigbang 490 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve