Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TREVAREFABRIKKEN AS

Barneforestilling med Silja Sol / Trevarefabrikken

http://trevarefabrikken.no
Organizer TREVAREFABRIKKEN AS
Venue Henningsvær
Henningsvær
Date Saturday 09. October 2021
Open from 14:00 to 16:00
Show starts 15:00

Silja Sol sin barneforestillingen om katten Mikke Pus er en spennende kombinasjon av musikk og historiefortelling. Forestillingen er fortsettelsen på "Mikke Pus' Dagbok" som hadde premiere høsten 2017 og har siden den gang blitt fremført for barn på festivaler og skoler med stor suksess.

Dører: 14.00
Start: 15.00
Sted: Hermetikken
Billetter: 165,- (pris per voksen. Barn følger med gratis)

Forestillingen er bygget rundt dagboken til Mikke Pus som rømmer hjemmefra og skildrer hans reise gjennom skog og over fjell, og alle skapningene han møter på veien. Mikke sitt eneste ønske er å finne venner som vil inkludere han i deres flokk. Med musikk og historiefortelling tar Silja Sol publikum med på en engasjerende og fengslende reise.

Den 6.mars 2020 gav Silja ut sin fjerde fullengder «På Ekte» med singlene «Superkresen» og «Løgneren» som var å høre i spillelistene til P3 og P13 kontinuerlig siden høsten 2019. Hvor hennes to første album «På Hjertet» og «Væremeh» hadde én fot i visepopen og én vandrende mellom punk, pop og rock, er Siljas to siste album «Ni Liv» (2017) og «På Ekte» alternativ synthpop med Siljas kjente, kjære og særegne tekster. For «Ni Liv» vant Silja Sol også en velfortjent Spellemannpris i kategorien «Indie».


Foto: Gunnbjørg Gunnarsdottir


Covid-retningslinjer:
- Hold deg hjemme hvis du er syk
- Hold 2 meters avstand
- Der avstand ikke er mulig bruk munnbind
- Husk god håndhygiene, vi har antibac - bruk den


Covid guidelines:
- Stay home if you feel sick
- Keep 1-2 meter distance to others
- Where distance is difficult to maintain, use a face mask
- Remember good hygiene, we have antibac - use it

Silja Sol sin barneforestillingen om katten Mikke Pus er en spennende kombinasjon av musikk og historiefortelling. Forestillingen er fortsettelsen på "Mikke Pus' Dagbok" som hadde premiere høsten 2017 og har siden den gang blitt fremført for barn på festivaler og skoler med...

Ticket name Choose amount
Ordinær billett 165 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve