Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
BOKHANDLERENS KULTURFORENING

EXTRAFORESTILLING - Min båt er blitt så liten

Organizer BOKHANDLERENS KULTURFORENING
Venue Bokhandleren på Tofte
Østre Strandvei 5, Tofte, Norge
Date Sunday 14. November 2021
Open from 16:30 to 20:00
Show starts 17:00

Nå er bedekulturen i Hurum i ferd med å forsvinne: antall bedehus er halvert, søndagsskolene er borte og menighetene dør bokstavelig talt ut. Før så skjer, ønsker vi å sette et søkelys på historien til Hurums bedehuskultur. Arrangementet tar utgangspunkt i en større ny-skrevet artikkel om temaet, i årets utgave av Årbok for Hurum. Det vil bli et innledende foredrag, av forfatteren av artikkelen, Johnny Gimmestad.

I tillegg kommer to aktører, som kjenner bedehuskulturen fra egen barndom og oppvekst, og som kan kaste lys over hva den har betydd- og stadig betyr.
Det er en sann glede å ønske Harald Stanghelle, tidligere redaktør, nå allestedsnærværende kommentator, forfatter m.m og med bakgrunn fra Vestlandske indremisjon og Levi Henriksen, musiker/forfatter, med bakgrunn fra pinsebevegelsen velkommen til Bokhandleren på Tofte.

Nå er bedekulturen i Hurum i ferd med å forsvinne: antall bedehus er halvert, søndagsskolene er borte og menighetene dør bokstavelig talt ut. Før så skjer, ønsker vi å sette et søkelys på historien til Hurums bedehuskultur. Arrangementet tar utgangspunkt i en større...

Ticket name Choose amount
Min båt er blitt så liten - EXTRAFORESTILLING 280 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve