Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
BOKHANDLERENS KULTURFORENING

Odd Einar og Prince

Organizer BOKHANDLERENS KULTURFORENING
Venue Bokhandleren på Tofte
Østre Strandvei 5, Tofte, Norge
Date Friday 12. November 2021
Open from 19:00 to 23:00
Show starts 20:00

Odd Einar er en artist med lang fartstid i musikk-Norge. Han har gitt ut 3 album, vært spellemannsnominert, skrevet og produsert musikk for seg selv og andre og reist land og strand rundt og gjort det han er aller best på - å synge, formidle og skape musikalsk magi for publikum. I fjor ble han kjent for hele Norge som den store soul-stemmen i Stjernekamp på Nrk. Mannen med hjertet uttapå.

Odd Einar har vært en ihuga Prince-fan siden han som 13-åring med hakeslepp så "Prince live from Syracuse" hypnotisere en hel verden på statskanalen. Han ble valgt som en av de 50 norske artistene som fikk hylle Prince på platen "Shockadelica" til Prince's 50-års dag og hans versjon av "Head" under den store hyllest-konserten til Prince på Sentrum Scene (sendt på Nrk) var en av kveldens høydepunkt og gjorde at han ble invitert med på "Purple Rain - en hyllest til Prince" - det musikalske showet som reiste rundt i Norge og serverte folket Purple funk og soul. Odd Einar sitt imponerende register, vakre stemme og sterke formidling gir virkelig en opplevelse Prince verdig!

Odd Einar har ikke med seg hvem som helst denne kvelden. Torbjørn Alsos Raae er gitaristen som ble valgt til å være med på "Purple Rain - En hyllest til Prince" ikke bare på grunn av hans fantastiske gitarspill, men også som en meget god sanger. Hans akustiske versjon av "Cream" var et av showets høydepunkt. Torbjørn er en mye brukt gitarist, vokalist og produsent. Han er kjent fra sine samarbeid med bl.a. Åge Steen Nilsen, Heine Totland og Håvard Bakke og det sier ikke lite at han var en av gitaristene som ble plukket ut til å spille på Hendrix-tribute på Norwegian Wood.
Disse to gutta lover en kveld fylt med kjente og kjære Prince-låter i duo-format.
Det loves opplegg til allsang og sjanser for tåre i øyekrok.

Odd Einar er en artist med lang fartstid i musikk-Norge. Han har gitt ut 3 album, vært spellemannsnominert, skrevet og produsert musikk for seg selv og andre og reist land og strand rundt og gjort det han er aller best på - å synge, formidle og skape musikalsk magi for...

Ticket name Choose amount
Odd Einar og Prince (medlem) 300 NOK
-
0
+
Odd Einar og Prince 350 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve