Standup LilleKampen 24.mars

LilleKampen
24. mars 2017
Dørene åpner kl 18:00
Dørene stenger kl 23:59
Arrangementet starter kl 20:00
https://www.facebook.com/standuplillekampen

Den strålende sesongen på LilleKampen, Oslos minste standupscene, fortsetter. Etter stappfulle hus og med fortsatt folk som må stå ute i kulden fordi de vil inn, er det ingen tvil om at du bør kjøpe billetter tidlig om du vil sikre deg plass. Denne gangen får vi besøk av denne gjengen:

Francisco Briceno
Juznur Siuleymanova
Fredrik Sjaastad Næss
Jon Gjerde
Henning Myrer
Emilie Kristiansen
Fredrik Bravo Tapper

Konferansier:
Iselin Korslund

Dørene åpner kl. 18.00.
Kun 20 sitteplasser og 10 ståplasser. Kom tidlig for å sikre din plass. Mulighet for matservering, sjekk ut facebook.com/lillekampen

Showstart kl. 20.00

Ved problemer eller spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss i innboksen vår her: facebook.com/standuplillekampen

20 års aldersgrense

Velkommen!

Dette arrangementet er avsluttet.

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk