Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
MARIA HOLAND TØSSE

Julestemning med Maria og SPARK

Organizer MARIA HOLAND TØSSE
Venue Lepsøy samfunnshus
6292 Kjerstad, Norge
Date Saturday 27. November 2021
Open from 18:00
Show starts 19:00

Er du også klar for en magisk julestemning? For fjerde år har vi, SPARK og Maria, samlet oss for å skape julemagi og for 2. gang tar vi turen til Lepsøya!

Etter en lang tid uten konserter og lite fellesskap, gleder vi oss uhorvelig mye til å ønske dere velkommen til Lepsøy Samfunnshus, til en kveld der vi kan kose oss sammen med kjente og kjære julesanger. Kanskje vi kan lokke frem både tårer og latter?

Dørene åpner 18.00 Vi starter konserten 19.00 og den varer til 21.00. Midt i konserten legger vi inn en liten tissepause, der du også kan fylle på vinglasset eller hva du nå enn ønsker å drikke denne kvelden.

Dette blir juleSTEMNING det! Sees på Lepsøya:)

Er du også klar for en magisk julestemning? For fjerde år har vi, SPARK og Maria, samlet oss for å skape julemagi og for 2. gang tar vi turen til Lepsøya!

Etter en lang tid uten konserter og lite fellesskap, gleder vi oss uhorvelig mye til å ønske dere...

Ticket name Choose amount
Julestemning med Maria og SPARK 300 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve