Kyrkjekonsert med Maria Haukås Mittet

Sunnylven Kyrkje - Hellesylt
07. juli 2017
Dørene åpner kl 19:00
Dørene stenger kl 22:00
Arrangementet starter kl 20:00
http://www.hellesyltdagane.no

Maria Haukås Mittet og ungdomskoret Joyfull har gleden av å åpne Hellesyltdagane med konsert i Sunnylven Kyrkje. Maria ble først kjent fra "idol" 2005. med songen "Hold On Be Strong" song Maria seg rett inn i hjartet til det norske folk, og etter sigeren i den norske finale i Melodi Grand Prix 2008 blei Maria raskt allemannseige. Ho deltok også i Melodi Grand Prix i 2010 med låta "Make My Day". Høsten 2015 vann ho Stjernekamp. Vi vil med dette ynskje alle hjarteleg velkommen til ein fantastisk konsert!
Billettnavn Velg antall
Barnebillett kr160,-
Voksenbillett kr395,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk