Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
HEADQUARTERS ApS

Magnus Munk Tækker & The Solace Band

http://hq.dk
Organizer HEADQUARTERS ApS
Venue HeadQuarters
HeadQuarters
Date Tuesday 02. November 2021
Open from 19:00 to 23:00
Show starts 21:00

Magnus Munk Tækker er en ung guitarist, som sammen med sine gutter i “The Solace Band” vil forføre dig ind i et drømmende indie-jazz/folk univers af instrumentale kompositioner. 

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 21.00 
➤ Forsalg inkl. gebyr: 60 kr. 
➤ Entré i døren: 80 kr. 

Magnus Munk Tækker & The Solace Band frembringer stemninger fra solskinsrige og håbefulde sommerdage, 1950’er noir-film og regnfulde november aftener, når de spiller sig igennem bundne kompositioner og løse improvisationer.

Koncerten kommer i kølvandet på udgivelsen af debutpladen fra Magnus Munk Tækker,  Bright Yellow Space, der er en hyldest til selve inspirations-følelsen samt den indre drivkraft og skabertrang. Et projekt, der omfavner den ærlige lyst til at kaste sig ud på åbent hav - og lader bekymringerne og usikkerheden blive hjemme.  

“...i den grad har et meget hørbart og unikt talent, der bør komme et stadig større og mere bredt orienteret jazzpublikum for øre. De tre numre her kan simpelthen ikke undgå at indgå i en videre dialog om det bedste der skete på den danske jazzscene i 2021...” - Mads Kornum (Side 33)

“...en af de sjældne debutplader. Det er en original, gennembearbejdet og sammenhængende plade…” - Niels Overgård (Jazznyt)

Sådan skriver musik magasinerne Side33 og Jazznyt om “Bright Yellow Space”, der udkom d. 11 Juni 2021 og vil være at købe på VINYL til koncerten! 

Musikerne er:
Magnus Munk Tækker - el. guitar & pedal steel
Andreas Birk Olesen - klaver
Søren Juul Christensen - kontrabas
Sebastian Kinch - trommer
Jacob Birkeland Steenstrup - trompet og flygelhorn.

Links to artist

Magnus Munk Tækker er en ung guitarist, som sammen med sine gutter i “The Solace Band” vil forføre dig ind i et drømmende indie-jazz/folk univers af instrumentale kompositioner. 

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 21.00 
➤ Forsalg inkl....

Ticket name Choose amount
Entré 60 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve