Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VATERLAND BAR & SCENE AS

Drittmaskin "Svartpønk" slippfest + Blodknoke // Vaterland

https://www.facebook.com/events/215568477232143
Organizer VATERLAND BAR & SCENE AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date Saturday 30. October 2021
Open from 20:00 to 03:00
Show starts 21:00

RELEASEKONSERT
DRITTMASKIN er tilbake, og bandet er i ekstase (og takknemlighet) for i det hele tatt å få lov til å vende tilbake til Vaterland etter deres katastrofekonsert i 2019 som endte med to politibiler, en gråtende gitarist, et par utslåtte tenner, en Aura Noir-legende som ikke fikk komme inn, et par dusin knuste ølglass, men når alt kommer til alt: en utenomjordslig god stemning.

Etter en temmelig slørvete og halvhjertet førsteplate er bandet nå tilbake med sitt andre album, 'SVARTPØNK'. De hevder hardnakket at denne platen er et fremskritt fra bandets førstefødte 'SOSIAL PROLAPS'. Vel, de om det.
'SVARTPØNK' er i alle fall en møljekollisjon mellom Old-School Thrash og Death, Crust og D-Beat Punk og Norwegian Første- og Andre-bølge Black Metal, og heseblesende tekster pennet av en slags norsk ekstremmusikk-variant av Charles Bukowski, nemlig GRINDADRAP.

For å komplettere kvelden har DRITTMASKIN invitert med seg et relativt ferskt og råttent innslag på scenen: de vulgære skittpønkerne BLODKNOKE som etter alt å dømme kan late til å bli en slags garagepønk versjon av Brainbomb møter Cannibal Corpse. Mørk, skremmende lyrikk og slibrige tempo.
Her blir det eufori og rabiat katarsisk eksorsisme. Vi har alle mye energi, mye å feire og mange demoner å slippe ut! DETTE er kvelden.
'SVARTPØNK' er ute på vinyl og digitalt 8. oktober. Fåes på vinyl hos Tiger eller via www.drittmask.in/butikken.

Links to artist

RELEASEKONSERT
DRITTMASKIN er tilbake, og bandet er i ekstase (og takknemlighet) for i det hele tatt å få lov til å vende tilbake til Vaterland etter deres katastrofekonsert i 2019 som endte med to politibiler, en gråtende gitarist, et par utslåtte tenner, en Aura...

Ticket name Choose amount
Drittmaskin + Blodknoke // Vaterland 215 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve