JUNCTION 48

Cinemateket USF
06-07. april 2017
Dørene åpner kl 20:45
Dørene stenger kl 19:00
https://cinemateket-usf.no/arkiv/15109

TOR 6. APR KL. 21.00

Junction 48. Regi: Udi Aloni. Israel/Tyskland/USA 2016. Medv.: Tamer Nafar, Samar Qupty, Salwa Nakkara. Arabisk og hebraisk tale, engelske undertekster. DCP, 1 t 35 min.

Palestinske ungdommer bruker hip-hop mot israelsk undertrykkelse. Kareem og kompisene bor i en forstad til Tel Aviv med sine kjedelige jobber og illegale aktiviteter, men på kvelden er det musikken som gjelder. Når Kareem og kameratene drar på klubb i Tel Aviv blir det bråk, og i bakgrunnen truer bulldosere nabolaget. En film med klar politisk brodd som er fylt til randen med fantastisk musikk.

Se flere arrangement fra denne arrangøren
Billettnavn Velg antall
JUNCTION 48 6. APRIL KL. 21.00 kr100,-
JUNCTION 48 6. APRIL KL. 21.00 - STUDENT/HONNØR kr80,-
JUNCTION 48 7. APRIL KL. 19.00 kr100,-
JUNCTION 48 7. APRIL KL. 19.00 - STUDENT/HONNØR kr80,-

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk