TRAMONTANE

Cinemateket USF
07. april 2017
Dørene åpner kl 16:15
Dørene stenger kl 16:30
https://cinemateket-usf.no/arkiv/15113

FRE 7. APR KL. 16.30

Tramontane. Regi: Vatche Boulghourjian. Frankrike/Libanon 2016. Medv.: Jabbour Barakat, Adabachi Michel, Amer Sajed, Backa Abido. Arabisk tale, engelske undertekser. DCP, 1 t 45 min.

Rabih er blind, men med en fantastisk stemme. Når korpset skal ut på turné trenger han et pass, men på politistasjonen får han vite at ID-papirene hans er falske. Bedre blir det ikke at moren verken kan fremskaffe fødselsattesten hans, eller er villig til å avlegge en DNA-test for å stadfeste familiebåndet. Rabih må forsøke å finne ut hva som har skjedd, og legger ut på en reise tilbake i en fortid full av hemmeligheter.

Dette arrangementet er avsluttet.

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk