Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VATERLAND BAR & SCENE AS

Lokal Politikk + Danger!Man // Vaterland

https://www.facebook.com/events/409696484115693
Organizer VATERLAND BAR & SCENE AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date Friday 17. December 2021
Open from 20:00 to 03:00
Show starts 21:00

Lokal Politikk + Danger!Man
Vaterland
Fredag 17. Desember
20:00 // 215.- Ink avg. // 20 år
------------------------------
------------------------------
Lokal Politikk
Verden er et vakkert sted. Det kan andre synge om. Lokal Politikk spiller pønkrock og synger for deg som veit hvor skoen trykker. Om psykiatrien som ikke virker. Hjemmet som svikter. Sosial nød.
Mest fordi vi er glad i musikk, øl og bra folk. Og fordi vi mener noe. Om ting vi veit og folk vi har møtt. Ting vi tenker på. Som plager oss. Vi tror det er sunt.
Vi liker å se oss sjøl som et anstendighetens kommunikasjonsbyrå. Der Geelmuyden og Kise, First House og andre omskriver og pakker inn til det ugjenkjennelige, sier vi ting rett ut.
Det finnes mange flinke musikere. Vi liker å holde det enkelt. Litt tempo, mye lyd og ei tekst vi liker. Vi heier på de som kommer bakerst i køen og som holder kjeft. Vi sier fra om mobbing. Rasisme. Jævlige folk. Vi vil ikke tråkke noen på tærne. Vi vil kjøre over dem med veivals.
Vi tror det er sunt.
Vi er fra pønkhovedstaden Horten. Vi har mange skuldre å stå på. Folk som arrangerte
festivaler du aldri har hørt om. Med band du skulle ønske du har sett. Vi har vært ute ei sommernatt før. Vi starta band da tida var moden. Folka bærer oss fram i tjukt og tynt. Har oss på spillelista. Kommer på konsert. Kjøper t-skjorta.Vi tror det er sunt.
Livet er langt og rikt. Det er ikke bare pandemi. Korrupsjon. Klimakrise. Men det er ålreit å lage låter om. Det fortsetter vi med. Vi tror det er sunt.
Uten humør funker det ikke. Vi er snille gutter. Gifte familiemenn. Drikker kalorifattig øl. Kjører elbil. Kødder mye. Og speller når vi kan. Hyggelig hvis du vil høre på. Vi tror det er sunt.
Store klemmer fra
Lokal Politikk

Links to artist

Lokal Politikk + Danger!Man
Vaterland
Fredag 17. Desember
20:00 // 215.- Ink avg. // 20 år
------------------------------
------------------------------
Lokal Politikk
Verden er et vakkert sted. Det kan andre synge om. Lokal...

Ticket name Choose amount
Lokal Politikk + Danger!Man // Vaterland 215,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve