Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Mekdes

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date 18. February 2022
Open from 20:30
Show starts 21:00

Vi er særdeles glade for at præsentere fantastiske Mekdes til februar 2022!

——————————————
Døre: 20.30
Koncertstart: 21.00
Entré: 140,00 kr. (inkl. gebyr)
——————————————

Soulstjerneskuddet varmer op til debut-albummet med singlen ‘Greedy’ og annoncerer sin hidtil største tour.
Siden Danmarks genåbning har Mekdes igen fået travlt med at spille koncerter. Foruden Plænen i Tivoli, Copenhagen Pride og Hotel Cecil, har hun indtaget nogle af årets største festivaler som Tomorrow Festival og Tilbage Til Live. I forbindelse med det længe ventede debut-album, som udkommer i begyndelsen af 2022, drager Mekdes og hendes uforlignelige band på deres til dato største tour med stop i 15 danske byer.
Mekdes har bevist sig som en stærk og nærværende performer, og publikum kan godt begynde at glæde sig til at blive tryllebundet af koldingenserens overlegne vokal, ærlige tekster og sjælfulde blanding af r’n’b, pop og soul.

Greedy
Som forsmag på albummet, udsender Mekdes allerede nu singlen ‘Greedy’, og med den også et skarpt budskab: “Greedy handler om at blive lukket ind i varmen for så at opdage, at folk alligevel godt liiige kunne tænke sig at lave lidt om på dig. Som om man aldrig helt er god nok. Men hvis folk ikke vil have dig for den, du er, så fuck dem”, siger Mekdes uden at tøve.
Det energiske track, der emmer af sjæl og empowerment, er produceret ene og alene af den unge sanger og sangskriver, hvis sans for ørehængere ikke er til at overhøre. Hun er kommet langt med at gøre tingene på sin egen måde, og med sin neo-soulede r’n’b og stærke produktioner, har hun slået sit navn fast på den danske musikscene.
Singlen ‘Greedy’ udkommer på Mermaid Records d. 29. oktober.

Vi er særdeles glade for at præsentere fantastiske Mekdes til februar 2022!

——————————————
Døre: 20.30
Koncertstart: 21.00
Entré: 140,00 kr. (inkl. gebyr)
——————————————
...

Ticket name Choose amount
Mekdes 140,00 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve