Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Stengade

Peter Wangel m.band. Support: Elou Elan + Special guest: Murky Munroe

http://www.stengade.dk
Organizer Spillestedet Stengade
Venue Spillestedet Stengade
Spillestedet Stengade
Date Saturday 20. November 2021
Open from 20:00 to 02:00

Peter Wangel m. band

Peter Wangel har taget hul på et nyt kapitel i sit musikalske virke. Hans tidligere elektroniske musikprojekt, der slet og ret hed ‘Wangel’, er lagt til side til fordel for et genreskifte til dansksproget singer-songwriting, arrangeret, akkompagneret og produceret af Nikolaj Nørlund. Denne aften på Spillestedet Stengade, der præsenteres af Glorious Records, kan publikum opleve Peter Wangel med band.

På Peter Wangels album 'Omfartsvej', som udkom 13. november 2020, er den tidligere melankolske poplyd skiftet ud med en mere åben og autentisk musik, der emmer af nærvær og fortællinger om alt fra trivielt familieliv til udsatte skæbner på samfundets bund.

Første smagsprøve fra albummet, titelsangen ‘Omfartsvej’, udkom fredag den 21. august. Nummeret er et af pladens mere upbeat, men rummer en barsk og direkte fortælling om en mand, der er blevet forladt af både kone og venner, og som styrer uden om de svære følelser for at køre direkte mod afgrundens rand.

Peter Wangel er ikke bange for at se nærmere på de svære spørgsmål i livet, og med hans kommende album har han fundet frem til et særligt rum, hvor det er muligt for ham uden omsvøb at udtrykke de barske sider af virkeligheden


Elou Elan

Elou Elan vender tilbage med et album om sorg, drømme og minder Efter 9 års pause er dansk-norske Elou Elan (Eva-Louise Rønnevig) tilbage som solist. That Ocean er et album som handler om sårbarhed, ar, fortidens spøgelser, men også om oplevelsen af at vende dette til kraft, kærlighed og håb.

Albummet er produceret i samarbejde med Brian Batz fra bandet Sleep Party People, og Elou Elan har med dette samarbejde taget et musikalsk skridt i en mere ambient retning. Det er et stemningsfyldt og inderligt album båret frem af Eva-Louises stemme som rummer en intens styrke med sin fortryllende skrøbelighed.

Selvom der har været stille fra Elou Elan et stykke tid, har Eva-Louise optrådt i andre samarbejder og medvirket på en række udgivelser med Niels Skousen og Nikolaj Nørlund. I efteråret 2019 turnerede hun med Aidt/Nørlunds Housewarming. Hendes første album All That Turns, høstede en række 5-stjernede anmeldelser og var i rotation på P6. GAFFA-anmelderen Ole Rosenstand Svidt skrev om hendes liveoptræden i forbindelse med support for Teitur:

”Elou Elan var en rendyrket fornøjelse, der gentagne gange gav en behagelig rislen ned ad ryggen. Imponerende nok var den næsten fyldte sal fuldstændig stille under de lavmælte sange, når de da ikke brød ud i voldsomme klapsalver mellem sangene.”

På albummet medvirker strygerne Maria Martine Jagd og Veronika Kroell Voetmann, den norske trompetist Gunnar Halle og Brian Batz på beats og synthesizer. Ønsker man at et indblik i de tanker og oplevelser, som har bragt hver enkelt af hendes sange til live, anbefales det at læse track-by-track listen.

Murky Munroe

Der er dømt lavthængende efterårssol over strandpromenaden, når Murky Munroe
tager os med på en sepiatonet tur nedad mindernes boulevard, på singlen ’Eloise’. Til tonerne af bastante synth-baslinjer og bluesy guitarlicks, møder vi i ’Eloise’ en rodløs Murky Munroe, der bladrer sig igennem bunker af gulnede familiefotos i en søgen efter svar.

’Eloise’ er fortællingen om at forsøge at finde hoved og hale i en manipuleret fortid, og tage vejen tilbage til de personer og steder, der har været med til at forme én – en vej Murky Munroe tager med soltaget nede, soulede kor bragende ud af bilradioen og én hånd på roet. Flankeret af et sandt drømmehold bestående af medlemmer fra Kashmir (Asger Techau) og CODY (Kaspar Kaae) mfl., slipper Murky Munroe sit længselsfulde croon løs blandt sirenekor og legende guitarer.

Bag aliasset Murky Munroe gemmer sig dansk/iranske Mazdak Khosravi, der tidligere har været en del af dark-folk duoen Black Dog Howl. Født og opvokset i Århus Syd, blev barndomssomrene brugt hos mosteren i Californien. Denne kontrasterende opvækst, bragte et broget lydspor med sig, strækkende sig fra The Supremes og Chaka Khan, over Leonard Cohen, til West Coast hiphop og persisk tresserpop – alt sammen noget der har sat sig i Murky Munroe’s letgenkendelige soul-noir univers.

Peter Wangel m. band

Peter Wangel har taget hul på et nyt kapitel i sit musikalske virke. Hans tidligere elektroniske musikprojekt, der slet og ret hed ‘Wangel’, er lagt til side til fordel for et genreskifte til dansksproget singer-songwriting, arrangeret,...

Ticket name Choose amount
Peter Wangel m.band. Support: Elou Elan + Special guest: Murky Munroe 140 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve