Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VATERLAND BAR & SCENE AS

Murder Maids // Vaterland

https://www.facebook.com/events/201401845303179
Organizer VATERLAND BAR & SCENE AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date Saturday 20. November 2021
Open from 20:00 to 03:00
Show starts 21:00

Murder Maids
Vaterland
Lørdag 20. November
20:00 // 215.- Ink avg. // 20 år
------------------------------
------------------------------
Murder Maids herjet med publikum på årets By:larm, med ikke en, men TO maktdemonstrasjoner i konsertform. Dagsavisen sa det slik: Da Murder Maids forlot ruinene av Vulkan Scene ved midnatt hadde de levert By:larms mest høyenergiske konsert, en oppvisning i rock n’ roll, hardcore og punk i en kombinasjon som ga folk hakeslepp og crowdsurfingen en ny start. Lørdag 20. November kommer Murder Maids til Vaterland, skal vi tro på Dagsavisen så passer de fint inn hos oss.
Litt mer om bandet:
Murder Maids ble etablert i 2019 og har på kort tid vekket oppmerksomhet etter at de i januar slapp det kritikerroste debutalbumet «Knives Out» på Fucking North Pole Records (med Per Borten (Spidergawd, Moving Oos) som produsent.
Norway Rock Magazine skrev i sin anmeldelse at Murder Maids hadde “truffet en home run av et album”. Egon Holstad rullet en sekser på terningen, mens Musikkavisen Puls kalte albumet for “rock’n’roll på sitt aller beste”. De havnet også på musikknyheter.no sin liste over årets mest lovende norske artister.
Murder Maids’ inspirasjonskilder strekker seg fra oldschool-punk fra 70- og 80-tallet til moderne hardcore, og i tillegg har de en retrovibb som grunner i amerikansk 90-tallsmusikk. Miksen av dette tilfører musikken et nytt og spennende uttrykk, gjennomsyret av energi og rå fremtoning. De har også bemerket seg som et tight og drivende liveband og spilt med band som Spidergawd og Combos.

Links to artist

Murder Maids
Vaterland
Lørdag 20. November
20:00 // 215.- Ink avg. // 20 år
------------------------------
------------------------------
Murder Maids herjet med publikum på årets By:larm, med ikke en, men TO maktdemonstrasjoner i...

Ticket name Choose amount
Murder Maids // Vaterland 215 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve