Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Asap Booking

The Squareheads på Last Train

https://www.facebook.com/events/715933126468584
Organizer Asap Booking
Venue Last Train
Karl Johans gate 45, 0162 Oslo, Norge
Date Thursday 20. January 2022
Open from 20:00 to 23:00
Show starts 20:00
Min. age 20

The Squareheads er et rockeband fra Halden, startet i 1993 av vokalist Big Daddy (Thrond Asker) og gitarist Bratman fra The Basement Brats.
The Squareheads står for bredbeint, gitarbasert rock'n'roll med et rått uttrykk, høyt tempo og referanser til amerikansk pønk og hardrock, og med fete riff og rørvreng leverer Big Daddy og gjengen låter som med en gang bringer tankene tilbake til tidlig Turboneger og The Hellacopters. The Squareheads leverer alltid et beinhardt show som helst involverer kostymer og motorsager, og det er ikke foruten grunn av de er kjent som noe av det tøffeste Halden har produsert opp igjennom tidene.
2021-utgaven av The Squareheads består av Markus Berntzen og Andreas Buckholm fra De Marvells, Stig Buckholm fra Gringo Bandido og Thrond Asker (Big Daddy) på vokal.

The Squareheads er et rockeband fra Halden, startet i 1993 av vokalist Big Daddy (Thrond Asker) og gitarist Bratman fra The Basement Brats.
The Squareheads står for bredbeint, gitarbasert rock'n'roll med et rått uttrykk, høyt tempo og referanser til amerikansk pønk og...

Ticket name Choose amount
The Squareheads på Last Train 200 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve