Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
HEADQUARTERS ApS

Christian Hede + support

http://hq.dk
Organizer HEADQUARTERS ApS
Venue HeadQuarters
HeadQuarters
Date Friday 19-20. November 2021
Open from 19:00 to 05:00
Show starts 20:00

Nogle befinder sig bedst med den ene fod i skyggerne og ansigtet i solen.
Christian Hede er sådan en sangskriver. Et moderne bud på skandinavisk country. Vigtigst af alt er ordene og nærværet, som to stolper i det univers, Christian Hede forsøger at skabe omkring både sine sange og sin optræden.

---------------

➤ HQ åbner: 19.00
➤ Koncertstart: 20.00
➤ Forsalg inkl. gebyr: 75 kr.
➤ Entré i døren: 100 kr.
➤ DJs fra kl. 23.00 - 05.00.

---------------

Med en opvækst på Bornholm og et søgende sind, er der ikke noget at sige til, at horisonterne altid har virket dragende på de skumringssange, som guitaristen og sangeren forfølger.
Men der er sket et skift i melodier og temaer over et år, som på alle måder har krævet fordybelse.

Christian Hede er genfødt som outlaw-country sanger med helt nye numre om håb i helvede og tvivl i maven. De kan høres på Christian Hedes debutalbum “Hovedspring I Tom Pool”, der udkommer på Glorious Records i efteråret 2021.

Albummet er produceret af Søren Andersen i Medley studiet. 10 sange indspillet af et drømmeband bestående af Mads Folmer, Rune Kjeldsen, Henrik Poulsen, Søren Bigum og Christian Hede selv.

Udover musikken skriver Christian Hede bøger. Senest er han aktuel med “Tykke Bøger & Dumme Drager.” En børneroman der udkommer på Byens Forlag i juni 2021.

_______________

Support: TBA 

Nogle befinder sig bedst med den ene fod i skyggerne og ansigtet i solen.
Christian Hede er sådan en sangskriver. Et moderne bud på skandinavisk country. Vigtigst af alt er ordene og nærværet, som to stolper i det univers, Christian Hede forsøger at skabe omkring...

Ticket name Choose amount
Entrébillet 85 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve