Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
NORDIC LIGHT EVENTS AS

Nordic Light Festival - Live podcast: Frilanslivet intervjuer Pernille Sandberg

https://www.nordiclightfestival.no/
Organizer NORDIC LIGHT EVENTS AS
Venue Caroline kino- og konferansesenter, Kristiansund
Date Friday 29. October 2021
Open from 19:50 to 02:00
Show starts 20:00

Nordic Light Festival of Photography i samarbeid med Vindel har den glede av å presentere podcasten Frilanslivet under festivalen 29 oktober kl. 20.00. Frilanslivet vil intervjue Pernille Sandberg om hennes liv og virke som frilansende fotograf, live i Caroline Konferansesenter. Arrangementet varer i en god time og etterpå er man hjertelig velkommen over i Nordic Light Fotohus for å kjenne på festivalfølelsen og oppleve fantastiske fotoutstillinger.

Frilanslivet er en podkast om hvordan det er å jobbe for seg selv i medie-, kunst- og kulturbransjen i Norge. Frilanslivet skal være en ressurs for alle som driver for seg selv og fungere som en inspirerende og faglig kanal som gir støtte, kunnskap og underholdning. De intervjuer eksperter om alt fra forhandling, målsetting, pensjon og regnskapsføring, og intervjuer andre frilansere som inspirerer, samt samtaler med hverandre om egne erfaringer og opplevelser.

Pernille Sandberg er dansk og arbeider innenfor mange forskellige felter av fotografiet; portrett, reportasje, mote og som instruktør. De siste to årene er det kunst som har fylt tiden hennes mest i form av utstillinger og en oppsetning av scenografi på Det Norske Teatret. Sandberg har bodd de siste fire årene i Oslo etter flere år i Berlin, og før dette i København hvor hun er fra. Hun har bodd flere steder i Danmark og reist jorden rundt i alder av 10 - 12 år sammen med sin far som er naturfotograf. På disse reisene begynte hun for alvor at fotografere og solgte sine første verk da hun var 14 år gammel. Som 16 åring arbeidet hun for fotografen Sacha Maric i København og har siden assistert Massimo Leardini, innen hun etablerede seg som selvstendig. Sandberg sitt seneste prosjekt "Straff Skader" står henne meget nært og hun håper rusreformen engang blir stemt igjennom. Gjennom dette prosjektet fikk hun virkelig at føle på hva man kan med fotografi.

Vindel er en hub for å lære, dele og diskutere. Vindel bidrar til utvikling av konkurransedyktig og bærekraftig næringsliv i regionen gjennom å stimulere til økt innovasjonskraft i nyetablert og etablert næringsliv. Vindel inviterer spesielt sine frilansende medlemmer til å oppleve og lære av denne kvelden under den live podcastepisoden Frilanslivet.

Hjertelig velkommen til en spennende kveld under Nordic Light Festival of Photography.

Links to artist

Nordic Light Festival of Photography i samarbeid med Vindel har den glede av å presentere podcasten Frilanslivet under festivalen 29 oktober kl. 20.00. Frilanslivet vil intervjue Pernille Sandberg om hennes liv og virke som frilansende fotograf, live i Caroline Konferansesenter....

Ticket name Choose amount
Live-podcast Frilanslivet møter Pernille Sandberg 260 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve