Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Stengade

Deadnate - Release Fest + Special Guests: Offernat

http://www.stengade.dk
Organizer Spillestedet Stengade
Venue Spillestedet Stengade
Spillestedet Stengade
Date Thursday 11. November 2021
Open from 20:00 to 23:59

'The North Sea - Pt. I' releaseshow!

DEADNATE er topaktuelle med deres helt nye EP 'The North Sea - Pt. I', der udkommer den 5. november. EP'en er første del af det kommende debutalbum, der selvproduceret og selvskrevet. Tidligere har DEADNATE udgivet singlerne 'The North Sea', 'Downhearted', og metalballaden 'Winter'. 'The North Sea - Pt. I' viser et mere ambitiøst og progressivt band frem.

Sangene er allerede blevet taget godt imod af både dansk og international presse: "Det er spændende hele tiden, fordi de ikke har et behov for at gentage noget. Godt kompositorisk overskud." - Sort Søndag

Det unge band er nu klar til at indtage Danmarks scener med nyt og mere modent materiale. De to forsangere Kenneth Kejlstrup og Simon Juul gør DEADNATEs lyd helt unik og giver musikken en meget bred vifte af udtryk og følelser.

Lyt til singlerne her:
The North Sea - Musikvideo youtu.be/Z7CCGifb5NM

Downheared - Musikvideo
youtu.be/Agl7mCU3rjw

Winter - Musikvideo
youtu.be/U5fi0Y71M7k

Spotify
sptfy.com/6BoS

Merch & EP
merchcity.com/shop/deadnate/

Kom og hør DEADNATEs nye sange og vær med til at fejre udgivelsen og livemusikken.

+ Special Guests: Offernat
Offernat er en ny københavnsk metal-trio dannet i starten af 2020. Efter lidt mere end et år i skyggen af en lockdown og en ikke-eksisterende livescene er bandet nu på vej med sit første udspil i form af den selvbetitlede EP ’Offernat’, der udkommer d. 11. juni 2021. EP’en er indspillet i efteråret 2020 i Black Tornado Studios i samarbejde med Simon Sonne Andersen (Orm, Taphos), der har sørget for at indfange bandets rå live-energi.

I et samarbejde mellem musikere fra vidt forskellige baggrunde, er Offernat en kreativ heksekedel, hvor soniske landskaber udforskes i en nysgerrig og eksperimenterende afsøgen, og det mest voldsomme og dissonante spilles op mod simple melodiske linjer og sørgmodige harmonier. Stilistisk trækkes der både tråde til bl.a. hardcore, black metal, progressiv metal og post metal, alt sammen i en overvejende mørk og dyster ramme.

Naturen står som et underliggende tema gennem både musik og tekst hos Offernat. Som det sted man drages mod, for at komme væk fra hverdagens kaos, som en mulighed for at finde ro og søge indad. Som billeder på sindstilstande, ildens rasen, kulden der skærer gennem sindets dybeste afkroge, nattens befriende, evige stilhed.

Men naturen er også truet i dag, og sammen med den muligheden for at finde ro. Undertrykkende og magtsyge stemmer udnytter både natur og mennesker for egen vinding. Musikken og teksterne udgør et oprør mod det, mod alle de strukturer og systemer der holder natur og mennesker nede og adskilt.

Offernat retter både sin stemme mod det indre og det ydre: udad mod verden i et desperat forsøg på at råbe de dystopiske virkeligheder vi lever i op, et aktivistisk skrig fra skyggerne af verdens mørke afkroge - men også indad mod ensomheden, isolationen, for at tage afstand fra verden for at kunne konfrontere sig selv.

I Offernat er der således et rituelt aspekt. En Offernat er tilstanden, hvor man fjerner sig fra det rent menneskelige og omfavner naturen, det primale, den altomsluttende væren og bevidsthed, som vi alle er en del af. Netop dette kan man gøre i musikken, ved at spille den, ved at opleve den. Man træder ind i et rum og giver slip - ofrer sig selv og bliver hel igen.
--------------------------
Entré: 45 kr

Links to artist

'The North Sea - Pt. I' releaseshow!

DEADNATE er topaktuelle med deres helt nye EP 'The North Sea - Pt. I', der udkommer den 5. november. EP'en er første del af det kommende debutalbum, der selvproduceret og selvskrevet. Tidligere har DEADNATE udgivet singlerne...

Ticket name Choose amount
Deadnate - Release Fest + Special Guests: Offernat 45 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve