Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
GAMLEBYEN FESTIVALDRIFT AS

Thulsa Doom // Gamlebyen Kulturhus

http://www.gamlebyenkulturhus.no
Organizer GAMLEBYEN FESTIVALDRIFT AS
Venue Gamlebyen kulturhus
Gamlebyen kulturhus
Date 12. February 2022
Open from 19:00 to 23:00
Min. age 18

Thulsa Doom er et rockeband fra Oslo med stor, men spredt, fanbase i inn og utland. De har samme besetning som da de startet i 2000.

12 november kommer deres femte album, og heldigvis er de fremdeles dette bandet som belønner sine lyttere med noe litt annet enn de har forventet. Fordi folk fortjener noen overraskelser i livet sitt, og de beste overraskelsene er gjerne når man overrasker seg selv, slik som Thulsa Dooms trofaste fans har blitt vant til.

Den kreative prosessen og demokratiske styresettet i Thulsa Doom er ustoppelig, men pandemier kan forsinke. Ingen husker lenger om plata ble påbegynt før eller etter en lengre tur i Europa sammen med Spidergawd. Kanskje var det etter en tur mellom pittoreske mellomsmå byer med egne overdimensjonerte festivaler på vestlandet?
Det som er sikkert er at Thulsa Doom er nå noe som blomstrer i møte med folk, og at platene "A Keen Eye for the Obvious" og "Ambition Freedom" aldri hadde blitt til uten møter ved scenekanten eller rett etterpå når kunstneren nettopp har opptrådd og har et helt enormt tomrom å fylle.

Tittelen Ambition Freedom gir ingen hint om budskapet, men er en tittel som Thulsa Dooms medlemmer liker av helt forskjellige årsaker. Noen ganger kan man bli enige uten at man får det helt på sitt vis. Noen holder kanskje hammeren helt oppe ved hodet når de slår, og det virker jo helt kørka for deg, men det er kanskje ikke så farlig når hytta er ferdig spikra. Folk liker jo forskjellige ting. Det er en berikelse i din hverdag også, det. Disse tingene betyr mye. Ok, jeg tok feil, Ambition Freedom gir jo et slags hint.

La oss se på den første låta på plata, "Endless, Unless". Dette er en boogiebasert reise der vokalist Jacob manøvrerer sin dressin på skinner av riff og trommer inn i en fortelling som også utfolder seg når det ikke synges tekst og vi kastes ned et frodig og intrikat kaninhull av gitarer og utspekulert groove.
Den har allerede blitt beskrevet som "Lynyrd Skynyrd spiller Ballad of a Thin Man at Pompeii, og vil kanskje også i nær fremtid omtales som Status Quo spiller Lamb Lies down on Broadway Off Broadway.


Mange vil omfavne denne strengt kuraterte reisen gjennom de siste 50 og de neste 20 årene med hard rock som de møter på plata Ambition Freedom. Mange mellomeuropeere vil nok savne Stoner-Rock-Legendene som de har kjøpt billett for å se, men de er her, de også! Hør på de monumentale trommene! Hør en voksen flokk gitarer samles ved vannhullet før de dundrer over slettene. Noen ganger er det som om lyden kommer fra inni din egen kropp. Du kan lese deg opp på studioteknikk, men dette står det lite om!

Links to artist

Thulsa Doom er et rockeband fra Oslo med stor, men spredt, fanbase i inn og utland. De har samme besetning som da de startet i 2000.

12 november kommer deres femte album, og heldigvis er de fremdeles dette bandet som belønner sine lyttere med noe litt annet enn...

Ticket name Choose amount
Thulsa Doom // Gamlebyen Kulturhus 260,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve