Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VATERLAND BAR & SCENE AS

Musth + Yawn

https://www.facebook.com/events/144857271151517
Organizer VATERLAND BAR & SCENE AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date Friday 10. December 2021
Open from 20:00 to 03:00
Show starts 21:00
Min. age 20

Musth + Yawn
Vaterland
Fredag 10. Desember
20:00 // 215.- Ink. avg. // 20år
------------------------------
------------------------------
Don't call it a comeback, they've been here for years! Jada, det stemmer nok det, men så er det nå i våre øyne engang et vaskekte comeback we står ovenfor - så da sier vi det sånn: MUSTH COMEBACK, BOOM!
For et knapt tiår siden herjet kultbandet Musth scener i inn og utland. Med en fot i bortimot alle musikalske landskap og energi nok til løpe fra Bladerunner knuste Musth i sin tid både scenegulv og etablerte sjangeridéer. Metal var grunnelementet, men listen over absurde legeringer var også like lang som den var uforutsigbar. Et faktum publikum både her hjemme og ute i verden fikk bryne seg på via debutalbumet "Noise Machine" og på utallige hjernesmeltende liveshow.
8 år senere er Musth tilbake, nå med ny bassist, ny vokalist og rykende ferske låter. Metal er fremdeles grunnelementet, men sjangerkofferten har vokst seg enda større, enda litt tettere og stadig mer uforutsigbar. Med ny driv og et finslipt (noise-) maskineri er Musth anno 2021 noe du ikke vil gå glipp av. Vi som så de får 10 år siden kjenner igjen følelsen fra den drømmen hvor du blir slått i ansiktet av et balltre, som blir til en bil, som blir til blomster, som blir til en ørn som blir til ett sverd som blir til en slegge, og når den endelig treffer - så er det varmt, deilig og totalt overveldende.
Yawn er et band bestående av fem medlemmer fra Norge, Sverige og Kanada. Med innflytelser fra band som Meshuggah, Car Bomb og Gojira, i tillegg til Norges Musikkhøgskoles jazzutdanning i ryggen utgjør Yawn et lydlandskap som verden ikke har sett maken til.
Bandet henter mesteparten av sin estetikk fra moderne progressiv metal med skjærende 8-strengs gitarer, eksplosive trommer og avanserte rytmiske konsepter. Låtskrivingen presenterer jazzens parametre i et landskap av åpne former med fri improvisasjon, temaer som utvikles harmonisk, rytmisk og melodisk, og improvisasjonen som en fundamental grunnstein.
Live-prosesseringen av bandets instrumenter i programmet “Supercollider” utgjør også en viktig del av Yawns unike konsertopplevelse.
Ved å rive ned de etablerte normer og regler som har blitt til estetiske forventninger i dagens jazz, tar Yawn makten vekk fra det konservative og tradisjonsbundne og gir det tilbake til det ungdommelige og revolusjonerende.

Musth + Yawn
Vaterland
Fredag 10. Desember
20:00 // 215.- Ink. avg. // 20år
------------------------------
------------------------------
Don't call it a comeback, they've been here for years! Jada, det stemmer nok det, men så er det...

Ticket name Choose amount
Musth + Yawn // Vaterland 215,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve