Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
T2 SCENE AS

Vangsgutane // T2

http://t2alesund.no
Organizer T2 SCENE AS
Venue T2
Tollbugata 2, Ålesund, Norge
Date Saturday 12. February 2022
Open from 20:00 to 23:00
Show starts 21:00
Min. age 18

Når Vangsgutane står på scenen på T2 12. februar så er det folkrock det dreier seg om - hovedsakelig med inspirasjon fra Irland og de britiske øyer.

Musikk fra artister som Pogues, Fairport Convention, Waterboys, Flogging Molly og Tossers - i tillegg til selvskrevet materiale - kommer som perler på en snor.

En mangfoldig instrumentering gjør at det umiskjennelig låter som folkrock fra øyene vest i havet skal låte – med melodier som spenner fra det rolige til melodier med full fart i.

Vangsgutane består av Britt Elise Skram på fele, Gunnar Rafteseth på trekkspill, Jørgen Wiik på fløyter, Lasse Krogseth på bass, Magne Steinsvoll på mandolin og banjo, Terje Bystøl Hansen på trommer og Hallvar Djupvik på gitar og sang.

Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00
18 års aldersgrense

Når Vangsgutane står på scenen på T2 12. februar så er det folkrock det dreier seg om - hovedsakelig med inspirasjon fra Irland og de britiske øyer.

Musikk fra artister som Pogues, Fairport Convention, Waterboys, Flogging Molly og Tossers - i tillegg til...

Ticket name Choose amount
Vangsgutane // T2 200,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve