Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN

Razorbats - Kulturfabrikken

http://www.kulturfabrikken.com
Organizer KULTURFABRIKKEN
Venue Fosnagata 35
Fosnagata 35
Date Saturday 05. February 2022
Open from 20:00
Show starts 21:30

Razorbats er et av de mest underholdende banda innen The New Wave of Scandirock. Tungt inspirert av 70-talls helter som Alice Cooper, Cheap Trick og KISS, ispedd elementer av 80-talls hårmetall og pop-punk fra 90-tallet, er Razorbats musikk en hyllest til rockens gullalder! Bandet fikk internasjonal oppmerksomhet allerede med det kritikerroste debutalbumet Camp Rock i 2015, og det spredte seg kjapt gjetord på musikknettsider og rockeradioer over store deler av Europa og USA om at det fantes et steintøft band i Europas kulturelle randsone, som var så fett at det var umulig å ikke la seg rive med.

Razorbats slapp sitt tredje album Mainline Rock ’N’ Roll våren 2021 til strålende anmeldelser over hele fjøla. Singlene Little Ms. Crazy og Working For The Weekend ble plukket opp av over 250 radiostasjoner i USA og UK, og gutta toppa det hele med å lage sitt eget TV-show i samarbeid med legendariske Sleaze Roxx.

Razorbats har turnert verdens største land, «Utlandet», flere ganger, og bandet består av strålende musikere med lang fartstid i rockens tjeneste. Gutta har tidligere reist verden rundt utallige ganger med band som Surferosa, Cumshots, Michael Krohn (mest Norge Rundt), Hollywood Vampires og She Said Destroy. Så dette er folk som vet både hvordan å lage et helvetes rockeshow og å få på eyeliner uten speil i en Hi-Ace fra tidlig 80-tall med dårlige støtdempere på ræva veier i Ytre Sogn!

I tillegg til utallige egne headline shows har Razorbats delte scene med artister som The Offspring, Rise Against, The Wildhearts og Michael Monroe på festivaler og klubber i inn- og utland. Gjennom flere år med turnering har Razorbats vist seg å være et forrykende liveband, som elsker å underholde publikum med allsangvennlige hardrock anthems, strålende publikumstekke, dårlige vitser og et full blown rock ’n roll show! Til store glede for publikum og arrangører, og minst like stor fortvilelse for intetanende band de deler scene med. Eller som gitarist Noodles fra The Offspring så treffende sa det mellom låter på Sentrum Scene etter å sett hele gigen deres fra siden av scenen: «Did you guys get here in time to see Razorbats? They were fucking amazing!!».

Razorbats er et av de mest underholdende banda innen The New Wave of Scandirock. Tungt inspirert av 70-talls helter som Alice Cooper, Cheap Trick og KISS, ispedd elementer av 80-talls hårmetall og pop-punk fra 90-tallet, er Razorbats musikk en hyllest til rockens gullalder!...

Ticket name Choose amount
Billett Razorbats 225,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve