Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
FORENINGEN STUDENTERHUSET

HEROES 2 NONE + STORMTROOPERS OF LOVE + X TEENAGE REBELS

http://studenterhuset.com
Organizer FORENINGEN STUDENTERHUSET
Venue Studenterhuset
Studenterhuset
Date Saturday 26. February 2022
Open from 20:00 to 23:00

Det er rundt regnet 10 år siden Studenterhusets sidste punk koncert, og det skal fejres - med et brag af en punk koncert! Vi lægger hus og scene til 3 solide trykspark til mellemgulvet i form af Århusianske Heroes 2 None, lokale Stormtroopers Of Love, og X Teenage Rebels.

Heroes 2 None:
Heroes 2 None er et Streetpunk/Oi! band fra Århus og derfor en del af en lang og stolt tradition med bands i den genré fra vores hjemby.
Vi spiller simpel og ligetil musik og er tro mod traditionerne indenfor genren. Du kan kalde musikken hvad du vil og forsøge at placere det i en kasse, men vores motto er at hvis det lyder godt, så laver vi det uanset om det falder en smule udenfor de definerede rammer for genren.
Band medlemmerne har rigtigt mange års erfaring fra forskellige bands som: The Zero Point, War Of Destruction, Skaloot, The Hoolies, The Guv'nors, The Outfit & Last Seen Laughing during the past 35 years. Heroes 2 None consists of the following members:
Søren : Sang
Steen : Guitar
JP : Bas
Thomas : Trommer

Stormtroopers Of Love:
Stormtroopers of Love spiller hurtig og melodisk psychobilly fra helvede. Bandet blev dannet i 2018 af en flok rådne rendestenszombier kendt fra bands som The Defectors, Johnny Nightmare og The Wrecking Dead. I 2019 udkom EP’en Death, Rattle and Roll på Hola Pete Records, og nu er debutalbummet er lige på trapperne. Med sangtitler som Making Love in The Crematory og Masturbating on Your Tombstone er stilen lagt. Det er gys, gru og humor sort som Satans røvhul. Så kom glad og få hovedet blæst af med en dødelig dosis satanbilly!

X Teenage Rebels:
X Teenage Rebels overgiver sig aldrig. Punkbandet blev dannet i sommeren 2010 og har været rasende lige siden. Rasende fart, rasende sjovt, rasende udvikling og rasende musik – på den kærlige måde.

Med et hav af koncerter i ryggen, er der blevet indspillet en debutplade i ægte D.I.Y stil, sprængfyldt med eksplosive numre med danske tekster og fokus på fest, fællesdans og høj skrålen med! Energisk og ærligt, det er XTR.

Det er rundt regnet 10 år siden Studenterhusets sidste punk koncert, og det skal fejres - med et brag af en punk koncert! Vi lægger hus og scene til 3 solide trykspark til mellemgulvet i form af Århusianske Heroes 2 None, lokale Stormtroopers Of Love, og X Teenage Rebels.

Ticket name Choose amount
HEROES 2 NONE + STORMTROOPERS OF LOVE + X TEENAGE REBELS 50,00 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve