Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN

Ash & Thorns - Kulturfabrikken

http://www.kulturfabrikken.com
Organizer KULTURFABRIKKEN
Venue Kulturfabrikken Byscene Kristiansund
Fosnagata 35, Kristiansund, Norge
Date Saturday 26. March 2022
Open from 20:00 to 21:00
Show starts 21:00

Ash & Thorns, som for alvor ble mer kjent i Norge etter at de gikk videre i The Voice med sin egen låt Signs, slipper ny musikk. Nå legger de ut på sin mest ambisiøse turné noensinne. Nå er de aktuelle med sin siste plate Mosaic of Facts.
Etter TV-deltakelsen satt lovordene løst, og mange sammenlignet Ash & Thorns med artister som Simon and Garfunkel og The Everly Brothers. Nå ønsker de å vise frem sin egen musikk med ei plate som favner bredt sjangermessig - alt fra drivende ballader med sløye gitarsoloer til jazzete låter med intrikate harmonier. Folk-duoen fra Oslo har funnet et tidløst musikkuttrykk som henter inspirasjon fra artister som Gillian Welch og The Milk Carton Kids og som utfyller den stadig mer populære norwegicana-bølgen med sin tradisjonelle tilnærming til americanamusikken og nakne orkestrering.
Med Mosaic of Facts tar Ash & Thorns et steg ut i et mer åpent musikalsk landskap. Sangene og tekstene har blitt mer nyanserte, og vi hører skråblikket på samfunnet som man kan finne hos artister som Jason Isbell. Dette er ikke protestsanger, sier de selv på baksiden av LP’en. Likevel er det en god dose samfunnskritikk å spore i de nye låtene på skiva. Rasmus Dugstad sin karakteristiske og poetiske måte å skildre mørke faser av livet er bærende for flere av tekstene.
Ash & Thorns består av Rasmus Dugstad fra Ås og Rolf Mørck fra Eide på Nordmøre. Gutta begynte å spille sammen i 2018 og slipper nå sitt tredje album på fire år. Debutplata Live at The Bokshoop (2019) var et ekte og upolert album som ifølge Tidens Krav "tok oss med til Badlands-filmen av Terrence Malick. Eller kanskje til et Huckleberry Finn-Landskap, flåteseilende ned Mississippi..." I mars 2020 varmet Ash & Thorns opp scenen for Darling West like før landet stengte ned og i januar 2021 kom deres første studio-plate River of Wrongs ut. Midt i en pandemi, uten mulighet for å spille konserter.
Heldigvis fikk bandet spilt flere konserter mot slutten av fjoråret og de er nå veldig klare for å spille sin nye musikk for publikum.

Ash & Thorns, som for alvor ble mer kjent i Norge etter at de gikk videre i The Voice med sin egen låt Signs, slipper ny musikk. Nå legger de ut på sin mest ambisiøse turné noensinne. Nå er de aktuelle med sin siste plate Mosaic of Facts.
Etter TV-deltakelsen satt...

Ticket name Choose amount
Billett Ash & Thorns 290,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve