Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Hafnor/Erichsen

Never AFK (Away From Keyboard)

https://www.hafnorerichsen.com/never-afk
Organizer Hafnor/Erichsen
Venue Teater Manu
Schleppegrells gate 32, Oslo, Norge
Date Sunday 05. December 2021
Show starts 18:00

Never AFK (Away From Keyboard) er en forestilling som undersøker identitet og relasjoner, og de mørke kreftene som eksisterer i og utenfor oss selv. Gjennom å snu opp-ned på virkelighetsaspektet og presentere den virtuelle verden som virkelig og samfunnet utenfor som det kunstige, forstyrrende elementet, vil vi ta debatten om dataspillavhengighet ut på scenen, og vise fram sider av dataspilling som sjeldent beskrives i det offentlige og i kunsten.

Møt gameren Billie, en level 150 Warmage som bruker mesteparten av tiden sin på å være i den fargerike verdenen Phelmae. Billie elsker å spille og konkurrere sammen med guilden sin, men henger aller mest med bestevenninna Buffy, en forfengelig necromancer og Billies trofaste kompanjong. En dag finner de en uoppdaget del av spillet, og de legger ut på en unik og farefull reise...

Historien og konseptet er utviklet gjennom intervjuer og workshops med unge mennesker som spiller mye data/TV-spill, og som kjenner på stigma, maktesløshet og frustrasjon over at deres historier ikke blir fortalt. Sammen med spillere og eksperter har vi gjennom et prosessorientert arbeid bygget en historie som belyser hva et menneske kan gå igjennom, både i møte med spillet og med samfunnet utenfor, når livet i stor grad foregår i en digital tilværelse.

I Never AFK tar vi den «omvendte» virkeligheten bokstavelig og skaper, ved hjelp av teknologiske hjelpemidler, scenen om til det magiske spilluniverset som Billie og Buffy beveger seg i. Ved hjelp av optiske illusjoner skapes en konstant bevegelse i krysningen mellom den virtuelle og virkelige verdenen - slik at tilskuerne selv kan undres over hva som er «virkelig» og ikke.

Promofilm: vimeo.com/643271042

Produsent og konsept: Hafnor/Erichsen
Manus: Magnus Finnanger, Marie Hafnor og Svend Erichsen
Regi: Svend Erichsen
Scenografi og rekvisitter: Marie Hafnor og Svend Erichsen
Kostymedesigner: Alexander Gåsbakk
Kostymeassistenter: Ingaler Borg, Annie Josefin Forsberg, Jana Dahlke
Lys: Svend Erichsen, Erik Spetz
Musikk og lyd: Geirmund Simonsen og Eivind Almhjell
Videodesign: Simon M. Valentine
Animasjon: Simon M. Valentine, Glenn Ofori og Michael Vedeler
Skuespillere: Marie Hafnor og Vilde Søyland
Lyd og teknikk: Truls Hannemyr
Voiceover: Alex Delver, Anne Sophie Erichsen, Tor Arne Ursin, Sophie Andersen, Magnus Almhjell og Martine Almhjell m.fl.

Varighet: ca 1 time og 15 minutter.

Forestillingen er støttet av Kulturrådet, Fritt ord, Bergesenstiftelsen, Fond for utøvende kunstnere, Grenland Friteater, SPENN og Norsk Sceneinstruktørforbund.

Never AFK (Away From Keyboard) er en forestilling som undersøker identitet og relasjoner, og de mørke kreftene som eksisterer i og utenfor oss selv. Gjennom å snu opp-ned på virkelighetsaspektet og presentere den virtuelle verden som virkelig og samfunnet utenfor som det...

Ticket name Choose amount
Redusert 150,00 NOK
-
0
+
Ordinær 250,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve