Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
BlygeHarry

Psykologisk Salong hos BlygeHarry

http://www.blygeharry.no
Organizer BlygeHarry
Venue BlygeHarry
BlygeHarry
Date Wednesday 08. December 2021
Open from 18:00 to 23:00
Show starts 19:00
Min. age 20

BlygeHarry inviterer i samarbeid med Psykologisk Salong til en samtale om «Terapiens gave».Psykologisk Salong er et initiativ til å skape et rom for psykologer i regionen. Et rom for felles samtaler og refleksjon på tvers av arbeidssted og teoretisk retning.Denne kvelden inviterer Psykologisk Salong til en samtale om «Terapiens gave»: Hvordan påvirker det å være terapeut oss som privatpersoner? Hvilke personlige gaver får vi av å drive terapi? Og hva gjør vi med de myke litt kjedelige terapigavene, de som vi kanskje ikke har så lyst på?

I samtalen møter vi Astrid Synnøve Hansen og Rasmus Sand.

Astrid Synnøve Hansen er psykologspesialist og arbeider i egen privat praksis i Stavanger. Hun har 20 års erfaring som avtalespesialist i Helse Vest og har arbeidet mye med helsepersonell i terapi og veiledning.

Rasmus Sand er psykologspesialist og arbeider i egen privat praksis ved Dialog Psykologsenter i Stavanger. Han har bred erfaring med psykoterapi, rusforskning, krisehåndtering og veiledning av psykologer.

BlygeHarry inviterer i samarbeid med Psykologisk Salong til en samtale om «Terapiens gave».Psykologisk Salong er et initiativ til å skape et rom for psykologer i regionen. Et rom for felles samtaler og refleksjon på tvers av arbeidssted og...

Ticket name Choose amount
Psykologisk Salong hos BlygeHarry 100,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve