Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VATERLAND BAR & SCENE AS

Dödsrit // Vaterland
Vaterland
Lørdag 29. Januar
20:00 // 250.- Ink Avg. // 20år
------------------------------
------------------------------
Dödsrit
Med medlemmer fra Sverige og Nederland har Dödsrit raskt gjort seg bemerket gjennom en særegen tilnærming til svartmetall med røtter i crust og melodisk hardcore. Bandet har sin opprinnelse i Borlange, Sverige og vokste ut av askene til det nå smått legendariske hardcorebandet Totem Skin. Der forgjengeren hadde sitt fundament i d-beat og hardcore, har i midlertidig Dödsrit grunnmur i tremoloriffing og blast beats. Det er aggressivt, men på en nærmest spirituelt vis som trekker tankene til post-metal pionerne i Amenra. Lengtende og sørgmodige melodier gir det ellers kalde og aggressive utrykket en inderlighet som drar deg inn i et univers som er hundre prosent bandets eget. Mesterstykket er at denne nærmest skamløse bruken av melodi og patos gjøres ytterst smakfullt, uten at det blir klissete, eller enda værre, «episk». I stede blir opplevelsen et genuint møte med et band med noe på hjerte, en særdeles dyp verktøykasse og omfattende kunnskap om hvordan den skal brukes.
Dödsrit er booket til Roadburn Festivalen, de skal på Europaturné med Lamp Of Murmuur og spiller konserter med blant annet The Secret i et 2022 som svært lovende ut for dem. Vil du se de i en intim setting, kan denne kvelden på den lokale pizzasjappa være siste mulighet. Ikke la den gå fra deg.

Links to artist

Dödsrit // Vaterland
Vaterland
Lørdag 29. Januar
20:00 // 250.- Ink Avg. // 20år
------------------------------
------------------------------
Dödsrit
Med medlemmer fra Sverige og Nederland har Dödsrit raskt gjort seg bemerket...

Ticket name Choose amount
Dödsrit // Vaterland 250,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve