Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN

Helge Gravvold - Kulturfabrikken

http://www.kulturfabrikken.com
Organizer KULTURFABRIKKEN
Venue Kulturfabrikken Byscene Kristiansund
Fosnagata 35, Kristiansund, Norge
Date Friday 08. April 2022
Open from 20:00
Show starts 21:30

Dørene åpner 20:00
Konsert 21:30

Med over 35 års rutine fra musikkscener i Midt-Norge, tre albumutgivelser og flere singler, er Helge Gravvold blitt et kjent navn for de musikkinteresserte.
Den rutinerte låtskriveren, vokalisten og gitaristen Helge Gravvold har også hatt flere turneer på Østlandet. Sangene er spilt både på NRK og andre norske radiokanaler - og i Brasil og Argentina! Våren og sommeren 2021 ble singlene «Vi skåler for våren» og «Dette, det er sommer» tatt godt imot på Spotify og andre strømmetjenester.
Helge Gravvold er trønder, markerte seg i mange år i musikklivet i Surnadal (og resten av Nordmøre) og bor nå i Ørsta. Platedebuten kom i 2010 med «Elevator to the Edge of Heaven», og senere har han gitt ut albumene «Lagnad» (2013) og «Ingen andre» (2018), samt singlene «Djevelsk spetakkel», «Utan filter», «Den første og den siste», «Kråketingkveld», «Vi skåler for våren», «Dette, det er sommer» og den ferskeste – den melodiøse poprockeren «Bestevenn», som ble lansert i august 2021.

Dørene åpner 20:00
Konsert 21:30

Med over 35 års rutine fra musikkscener i Midt-Norge, tre albumutgivelser og flere singler, er Helge Gravvold blitt et kjent navn for de musikkinteresserte.
Den rutinerte låtskriveren, vokalisten og gitaristen...

Ticket name Choose amount
Billett Helge Gravvold 150,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve