Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN

Bryggerigangen Bluesband - Kulturfabrikken

http://www.kulturfabrikken.com
Organizer KULTURFABRIKKEN
Venue Kulturfabrikken Byscene Kristiansund
Fosnagata 35, Kristiansund, Norge
Date Friday 01. April 2022
Open from 20:00
Show starts 21:30

Dørene åpner 20:00
Konsert 21:30

Det er ingen spøk at 1. april 2022 entrer Bryggerigangen Bluesband klubbscenen, og det er en svært rutinert gjeng som gjester Kulturfabrikken i Kristiansund. Bandet ble startet i 1978, og navnet henspiller på at alle bandmedlemmene den gang bodde i Bryggerigangen Borettslag i Oslo.

I 1999 ble albumet «Blått Brygg» relansert på CD i forbindelse med gruppas 20-årsjubileum. Til tross for sin alder ble den landets tredje mest solgte bluesplate i 2000.
Til sammen har bandets medlemmer bidratt på mer enn 100 plateinnspillinger med artister som blant andre Halvdan Sivertsen, Geirr Lystrup, Anne Grete Preus, Eric Anderson og Sverre Kjelsberg.
Bandet består i dag av Tom Gjertsen på gitar og vokal, Bent Patey på gitar og vokal, Frode Larsen på bass og vokal og Joachim Orvik på trommer, og det blir sløy blues på Kulturfabrikken denne første fredagskvelden i april.

Bandet består av:
Tom Gjertsen, gitar/vokal,
Bent Patey, gitar/vokal,
Frode Larsen, bass/vokal
Espen Moen, trommer.

Dørene åpner 20:00
Konsert 21:30

Det er ingen spøk at 1. april 2022 entrer Bryggerigangen Bluesband klubbscenen, og det er en svært rutinert gjeng som gjester Kulturfabrikken i Kristiansund. Bandet ble startet i 1978, og navnet henspiller på at alle...

Ticket name Choose amount
Billett Bryggerigangen 200,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve