Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
T2 SCENE AS

Ida Maria // T2

http://t2alesund.no
Organizer T2 SCENE AS
Venue T2
Tollbugata 2, Ålesund, Norge
Date 29. September 2022
Open from 20:00 to 23:00
Show starts 21:00
Age limit 18

Punkdronninga Ida Maria til T2 29. september.
  
Hvor lenge siden er det du har tillatt deg selv å riste av deg alt hverdagsstress, covid-stress, økonomisk stress, kjærlighetsstress, jobbstress og bare klikke i vinkel i en moshpit med likesinnede? Nå er tiden for å få ut alt gruff, for Ida Maria kommer til byen din! Lås inne jomfruene, send foreldrene på hytta, skaff deg barnevakt og sørg for at du har full frihet til å gå bananas.
 
I juni 2021 ga Ida Maria ut «Dirty Money EP». Fem rett-i-trynet rockelåter proppet av energi, råskap, primalskrik og sterke budskap. Ida Maria snakker rett fra levra og tar et sterkt oppgjør med egen fortid og de usunne og uoppnåelige kvinneidealene vi til stadighet har blitt fôret med.
 
«Jeg tenker med skrekk og gru på hvordan det må være å vokse opp som jente nå i en verden full av sosiale medier, fasadefronting og beauty filters. Da tror jeg det er ekstra viktig å ha sunne kvinneidealer som understreker viktigheten av å tørre å være seg selv. Jeg kjemper for at talentfulle kvinner skal kunne blomstre som musikere uavhengig av deres utseende»
 
Hun har tidligere sunget duett med Iggy Pop, er hyllet av Tom Waits som sier «She’s a poet» og er en internasjonal artist som hylles av mange, blant annet Tommy Lee (Mötley Crüe) som delte musikkvideoen til tittelsporet «Dirty Money» på sosiale medier.
 
Nå tar Ida Maria med seg bandet sitt på en sjelden Norgesturné, og besøker landets viktigste rockeklubber. Det blir svett, intimt og energisk.
  
Dørene åpner: 20:00
Konsertstart: 21:00
ID: 18

Punkdronninga Ida Maria til T2 29. september.
  
Hvor lenge siden er det du har tillatt deg selv å riste av deg alt hverdagsstress, covid-stress, økonomisk stress, kjærlighetsstress, jobbstress og bare klikke i vinkel i en moshpit med likesinnede? Nå er...

Tickets
Ticket name Choose amount
Ida Maria // T2 350,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve