Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STUDENTSAMSKIPNADEN I AGDER

Janove - DET SORTE KARNEVAL TOUR 22

https://sia.no/umbraco/preview/?id=7090#?culture=nb-NO
Organizer STUDENTSAMSKIPNADEN I AGDER
Venue Bluebox
Jon Lilletuns vei 9, Grimstad, Norge
Date Friday 11. March 2022
Open from 20:00
Min. age 18

DET SORTE KARNEVAL TOUR 22

13. august 21 slapp Janove albumet «Det Sorte Karneval» til strålendemottakelse.
Dagbladet mente det var hans beste album siden Kaizers Orchestra var på alles lepper og ga det terningkast fem. Etter fulgte en strøm av mange øyne på terningen og lovnadsord.
– Jeg kan love publikum en av de beste rockekonsertene de kommer til å se i år, med noen av de beste musikerne som finnes, og med den beste stemningen du kan tenke deg fra publikum. Det har jeg ingen problem med å love fordi vi har jo nettopp gjort de seks konsertene på releaseturnéen og ble blåst av banen av responsen fra publikum! Tipper publikum også har ventet ganske lenge på å få ut litt energi og rockefølelser igjen.
Bandet og jeg reiser for å se på publikum, så får vi håpe så mange som mulig tar turen ut for å se på oss. Slikt blir det fest av!», avslutter Janove.
Med seg på både album og turné har han et stjernelag av musikere med Mattias Hellberg og Dag Sindre Vagle på gitarer, Børge Fjordheim på trommer, Gulleiv Wee på bass og Micke Lohse på tangenter.
Janove lover stort rockeshow med bandet.
–Vi har ventet og ventet, nå kan bandet og jeg endelig treffes igjen, spille sammen og lage høyt, tett og svett rockeshow til et stort publikum uten begrensninger!
Jeg tenker at vi kaster alle hemninger, både band og publikum, så gir vi oss selv lov til å feire at en ny, større og lysere dag endelig har kommet!
Bli med på festen! Kom ut på konsert!, sier han

------------------------------------------
ID: 18 år
280/420 + bill. avg
Studentbillett med studentbevis fra høyere utdanning

DET SORTE KARNEVAL TOUR 22

13. august 21 slapp Janove albumet «Det Sorte Karneval» til strålendemottakelse.
Dagbladet mente det var hans beste album siden Kaizers Orchestra var på alles lepper og ga det terningkast fem. Etter fulgte en strøm av mange...

Ticket name Choose amount
Ordinær 440,00 NOK
-
0
+
Student 300,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve